Бойко Борисов: Разпадът в държавата е тотален

сряда, 30 април 2014 г.

Share this history on :
Разпадът в държавата е тотален. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.
„Вие виждате, че най-важната институция, парламентът, не може да се събере да работи. Там е разпад. Министър Драгомир Стойнев - ми е под достойнството да го коментирам. Ако ГЕРБ е толкова силен, и може да влияе на решенията в Европа, то нека си дадат оставката, и да оставят ГЕРБ да работи той. Национален интерес е това, което спазва българското и европейско законодателство.
Национален интерес е това, което гарантира на България приходи. Това, което Стойнев, Орешарски и Станишев направиха, е поредният фарс", допълни той.
„Първа заварка, сега им ги няма тръбите. От миналия август слушаме, че ще подпишат договор за „Южен поток". Цялата власт е в тях, защо не го подписват?", попита лидерът на ПГ ГЕРБ.
„Станишев ще се запомни с неговите първи копки. Прави на Белене, сега там има един гьол. Прави на „Южен поток" – сега има останали само няколко бетонни стълбчета. Какво им е виновен ГЕРБ, посочи Борисов.
Попитан – как формулира задачите на министрите предвид предизборната кампания, Борисов коментира: „Те на думи са много силни. Те замразиха и АМ „Хемус", извадиха я от европейската програма и направиха Северна България провинция. Тунелът под Шипка те го замразиха, не друг", каза още Бойко Борисов.

5 коментара:

Анонимен каза...

Този звяр зад Бойко. Имам чувството че всеки момент ще го захапе за врата.ГОЛЯМА ЗЛОБА ИЗЛЪВА ОСАТА МАНОЛОВА.

Анонимен каза...

Вярваме ти. Искаме промяна. Как да стане, като комунистите са много. По-цял ден млади образовани... стоят в кафенетата и чакат нещо да се промени в тази държава. Всичко е старо, гнило...Мисля, че те ще спечелят, на това ми мириша. Навсякъде по улиците в малките градове и села се говори, той е от мафията и пр. и пр. Хората сме нанивни и вярваме...Молим се на Господ най-вече за младите. Нека се женят, нека имат семейства. Ние сме възрастни, болни, искаме спокойствие, трябват ни пари за лекар,операции,зъболекар... Мъчно ни е за много работи. Не, че са наши деца, но като гледам родителите им, не знаят да ...,а децата им ...Децата ни казват: Ти казваш за тях, а те казват за вас, че сте прости. Отговор нямаме. Искаме промяна!?!?!?!?!?!

Анонимен каза...

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ: Всички граждани трябва да живеят нормално.
ОЧАКВАМЕ: г.н Сергей Станишев ха дано. ИСКАМЕ РАБОТА ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ МЛАДИ ХОРА....

Анонимен каза...

От депутатите искаме: Работа за всички. Промяна искаме. Ние сме нация уникална...

Анонимен каза...

Как няма да се разпада държавата ни, като сме под ......... робство в Кърджали. За нашите деца, завършили во, имащи знания....няма работа. Приятно пиене на кафе ...А за това, че нямаме пари кво ви пука на вас....

Публикуване на коментар