Хороскопът

сряда, 30 април 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 30.04.2014
Овен
21 март – 20 април
Ден за усвояване на нови знания и умения. Увеличете физическото натоварване, правете това, към което нещо ви тегли и привлича. Апетитите се изострят, увеличете самоконтрола и не отпускайте коланите на амбицията. В момента е добре да се планират бъдещите инициативи, а в утрешния ден да се действа без бавене и протакане. Набележете целите, търсете начин за паралелен бизнес, проучете пазара и възможностите за реализация на личното си хоби. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция.

Телец
21 април – 20 май
Едно приятно или неприятно чувство в днешния ден ще ви покаже кое е подходящото за вас и кое е вредно и разболяващо. Ден на устата. Апетитът е зверски. Контролирайте се, не му отпускате юздите и спазвайте диета както по отношение на храната, така и на връзките. Раздайте ненужни вещи, върнете си дълговете, излезте на чисто в сметките и като за последно платете данъците. С някакво шесто чувство усещате къде са своите и къде са чуждите. Разграничете се от вредните връзки и за утре планирайте старт на нова бизнес програма.

Близнаци
21 май – 21 юни
Днешният ден ви дава лост и опорна точка, с които още в следващите два дни ще повдигнете и разрешите проблемите си. Днес интелектът подава ръка на интуицията и определя правилата на играта. Ще почувствате какво е важно да се направи в една тежка и амбициозна за вас ситуация. Само с един поглед ще доловите кой каква работа може да ви свърши, за какво става и къде не му е мястото. Водете преговори. Където и да отидете, носете подарък и се опитайте да предразположите опонента. Вървите към сигурен успех.

Рак
22 юни – 21 юли
Слушайте гласа на интуицията. Днес безпогрешно определяте какво е полезно и какво е вредно за вас. Проблемът е, че апетитите са големи, трудно ще се удържите и може да посегнете към забранения плод. Спазвайте диета, ограничете контактите, особено с хора, на чието влияние или въздействие не може да устоите. Планирайте мероприятията за следващите дни, без да започвате в момента нови инициативи. Старайте се да контролирате емоцията, да не влизате в разправии за пари и сметки. Предстоят пътувания и приятелски визити.

Лъв
22 юли – 22 август
Предстои трудно преразпределение на средства и ресурси. Децата искат едно, родителите друго и поначало всеки ще тегли чергата към себе си. Ще се изпълвате с неудовлетворение, ще налагате вето и ще излизате от кожата си след неприятните действия и реакции на близки и приятели. Бъдете внимателни, родените в последната декада са на път да провалят приятните почивни дни. Намалете изискванията към другите, търсете компромисния и устройващ всички вариант. Осветете и отворете днес или утре новия си търговски обект.

Дева
23 август – 22 септември
Днес разпределяте ролите, усещате какво да се направи в една критична ситуация и успявате да привлечете важни покровители и спонсори. Ще намерите нужното финансиране на пътувания и мероприятия в предстоящите празнични дни. Доверете се на инстинктите и по отношение на храната. Не яжте каквото не ви се яде, независимо колко пари сте дали или колко ви канят и предлагат нещо на аванта. Трудно се контролират апетитите и по отношение на любовта. Вероятни са изневери, за които ще се разбере и ще имате неприятности.

Везни
23 септември – 22 октомври
Обмисляйте планове и намерения. За утре отложете старта на новите инициативи. Днешният ден поставя важните жалони, които ще очертаят пътя напред, ще определят границите на възможностите и начините ви на действие. Проявете щедрост, раздайте ненужни вещи, направете някакъв жест към хората, които искате да спечелите за личната си кауза и чувства. Не яжте каквото не ви се яде, не правете нищо против усета си за хора и ситуации. Предстоят два дни, в които ще направите голяма крачка напред и нагоре.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес ритате срещу ръжена, трудно сдържате амбицията и желанието да се наложите в спорове. Сдържайте бурните прояви на емоция. Отношенията ви ще зациклят, плановете за почивните дни ще се променят, а така ще загубите направените резервации и вложените пари. Ако се настроите на компромис, ако оставите да ви води интуицията и чувството за отговорност, ще се радвате на щастливи мигове в следващите дни. Най-трудно днес се контролира апетитът, но не само за ядене, а и за любов и желание за надмощие.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес имате повече степени на свобода и възможности за личен избор. Доверете се на инстинктите, не тръгвайте в посока, към която изпитвате някаква неприязън и не правете нищо по задължение. Ще спечелите някого с подарък и мил жест на внимание. Проявете щедрост в работата и в личните контакти. Ако сте шеф, дайте бонус на подчинените. Не се прибирайте с празни ръце у дома. Има вероятност нещо да объркате, да подходите против интуицията и така да си докарате неприятности в следващите два дни.

Козирог
22 декември – 20 януари
Силен и творчески ден за родените в последната декада. Напипвате верния път в отношения и лични връзки. До вечерта печелите предимства и възможности за изява в следващите два дни. Чакайте подаръци от съдбата и така нужното ви финансиране. Не проявявайте агресия и не се поддавайте на негативните чувства. Една усмивка ще затапи духа на конфликта в бутилката и ще ви подсигури приятното изкарване на празниците. Бъдете щедри, каквото и да дадете, ще ви се върне двойно. Лесно се усвояват нови знания и умения.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Вслушвайте се в гласа на интуицията. Родените в последната декада трудно се контролират, правят грешки и може да останат на сухо по празниците. Благоприятен ден за пътувания и лични контакти, за срещи с бъдещи партньори и покровители. Проявете щедрост, обгрижете нуждаещите се от грижи и бъдете сигурни, че още утре съдбата ще ви компенсира. Отложете за утре новите инициативи, проучвайте терена и планирайте действията си. Не влизайте в конфликти и не се правете на герои. Не

Риби
20 февруари – 20 март
Днес плувате в свои води, интуицията ви се развихря, усещате кое е полезно и кое е вредно за вас като храни, отношения и посока на избор. Не правете нищо против този свой усет за хора и ситуации. Ако се поддадете на увещания и молби, още утре ще съжалявате и ще се чудите как да оправите нещата. Сега е моментът да се пътува, да се посрещат гости и да се правят подаръци на близки и роднини. И най-малкият жест на внимание ще отваря железни врати и затворени сърца. Вечерта се приберете навреме.

0 коментара:

Публикуване на коментар