Бойко: ДПС работи за малките села, а ГЕРБ за големите градове, така върви държавата

четвъртък, 1 май 2014 г.

Share this history on :
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова и водачът на листата на партията за европейските избори Томислав Дончев разгледаха новоизградената спортна зала на 88 СОУ "Димитър Попниколов", което се намира в столичния квартал „Овча купел". Средствата за залата са отпуснати от правителството на ГЕРБ.
"С 10 милиона лева, някъде 10 - 11 зали сме направили и са много хубави", посочи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В Стара Загора - прекрасна зала, в Ловеч, Езиковата гимназия - фантастична. Варна, Русе, Бургас, Пловдив... От друга страна, така би било добре – ДПС да прави за малките села, ние да правим за големите, и то така върви държавата", допълни Борисов.
Столичният кмет Йорданка Фандъкова съобщи, че в кв. „Младост" вече отдавна е готова залата и функционира. 2 млн. лв. от правителството, две спортни зали, едната с басейн, и това е за над 2000 деца. Тези пари са дадени за децата, за училището. Когато кажат „Ама само за София"... само за София, но не е само за София", каза Йорданка Фандъкова.

0 коментара:

Публикуване на коментар