Бареков: Проклет да съм, ако продам "България без цензура" на Ахмед Доган

четвъртък, 8 май 2014 г.

Share this history on :
Заклевам се да бъда проклет, ако продам ПП „България без цензура" (ББЦ) на Ахмед Доган. Това каза лидерът на партията и водач на евролистата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден пред препълнената зала на Драматичния театър във Видин по време на срещата, част от предизборната кампания на под наслов „Българите заслужаваме повече", съобщиха от пресцентъра на ББЦ. Бареков закри символично предизборната кампания в Северозападна България, която обиколи през последната седмица и празничните дни.
Лидерът на ПП „Атака" Волен Сидеров извърши най-голямото предателство, превърна се в мекере, защото продаде партията си и българските патриоти на Лютви Местан и ДПС, подчерта Бареков. Тези хора не са лоши, защото са турци, а защото са крадци, грабители на българския народ, за да строят палати. За какво са им тези пари, които заграбиха от хората, за какво ще ги харчат, колко години мислят, че ще живеят. Тези пари няма да им донесат щастие. За да получите щастие, работете за хората, призова той.
Искам да извадя българския народ от бездната на бедността, той има нужда от подкрепа и грижа. Ако за това ме наричат популист – да, популист съм, заяви Бареков.
По-рано лидерът на ПП „България без цензура" и зам.-председателите на партията Рада Коджабашева и Ангел Славчев бяха посрещнати от стотици симпатизанти и Видинския духов оркестър в началото на градската градина на Видин. Граждани идваха да поздравят Бареков и да му пожелаят успех на евроизборите, а ученици се снимаха с него.

5 коментара:

Анонимен каза...

Продажник си!

Анонимен каза...

Как да ви вярваме?! Сидеров излъга много наивни хора!?!... Лъжата не остарява. Една лъжа води към друга лъжа. Лъжецът е всякога разточителен на клетви. Лъжата плува като масло на повърхността на истината. Лъжците печелят само едно - да не бъдат вярвани, дори когато казват истината...обичам истината. Мисля, че човечеството се нуждае от нея. Но то още повече се нуждае от лъжата, която го услажда, утешава и непрестанно съблазнява с надежди. Ако не беше лъжата, човечеството би загинало от отчаяние и тъга.

Анонимен каза...

Аз пък му вярвам.

Анонимен каза...

Още един артист!
България търси таланти!

Анонимен каза...

MNOGO LIJETE NARODA BE GOSPODIN BAREKOV NE VYARVAME VECE NA NIKOY VSEKI GLEDA DA SI NAPILNI DJOBA A PIK NARODA DA UMIRA OT GLAD TOVA E POLOJENIETO V BILGARIYA

Публикуване на коментар