Заключени тоалетни и кучета в единствената болница в Дулово

четвъртък, 1 май 2014 г.

Share this history on :
Достъпът на пациенти до санитарните възли в общинската болница в Дулово е невъзможен, тъй като са под ключ. За това сигнализираха зрители на „Нова телевизия" в рубриката „Моята новина". За да удовлетворят своите физиологични нужди, хората са принудени или да търсят алтернатива в съседните заведения, или да ползват двора на болничното заведение.
Болницата в Дулово е единственото здравно заведение в общината с над 30 000 души население. В сградата на лечебното заведение, освен 5-те болнични отделения, са разположени и кабинети на семейни лекари. Затова и там напливът от хора е огромен, а с това и проблемът с тоалетните.
Голяма част от пациентите на болницата не знаят, че могат да ползват санитарния възел. Други пък не го правят заради неудобство. Ръководството на болницата отрекло, че е издадена заповед тоалетната да се ползва единствено от пациенти, които идват за изследвания.
Освен това, в здравното заведение заедно с лекари и пациенти свободно се разхождат и бездомни кучета.
От общината в Дулово признаха, че не са запознати с проблема със заключващите се тоалетни в общинската болница и обещаха веднага да потърсят решение.

1 коментара:

Анонимен каза...

kade e tabelata "pikaneto zabraneno"? hahaha

Публикуване на коментар