Хороскопът

петък, 9 май 2014 г.

Share this history on :
Овен
21 март – 20 април
В деня на победата и вие ще направите победоносната си крачка напред и нагоре към върха на постиженията и материалните придобивки. Всичко започнато ще поставя на нова основа личните ви и професионални отношения. Предложените договори ще са стабилни и дълготрайни, ще ви обвързват с планове и задачи, синхронни с вашите интереси и амбиции. Нищо да не се руши. Ден за градеж и ремонти в работата и у дома. До вечерта ще получите награда за положените в миналото усилия.

Телец
21 април – 20 май
Не се препоръчва изчаквателна и пасивна политика. Гонете си интереса, търсете начин за сближаване с хора на сигурни житейски позиции. Един от най-мощните дни в този месец. Действайте активно, задвижете нови творчески проекти, стимулирайте изявите на близките си хора. Добре е да се сформира нов екип, да се търсят странични доходи и възможности за лична реализация. Бъдете сигурни, че ще отхвърлите поне един проблем. С действията си ще направите впечатление на шефа, ще стимулирате колеги и подчинени.

Близнаци
21 май – 21 юни
Труден ден за родените във втората декада. Ще ви трябват повече време и усилия, за да се справите с проблемите и задачите си. Ще се чувствате като разпънати на кръст между желания и възможности. Не се препоръчва пасивно изчакване, но при вас нещата ще напредват трудно и мъчително. Ще харчите повече от друг път за услуги, за които другите ще плащат по-малко. Оказвате се в плен на спорни юридически клаузи, проблеми в договори и наемни отношения. Само в любовта показвате ниво и получавате разбиране.

Рак
22 юни ­ 21 юли
Днес можете да се измъкнете успешно от задържащи, вредни и разболяващи обстоятелства. Добре е да се започнат ремонтни и строителни дейности, да се привлекат сътрудници и консултанти в работа, с която не може да се справите сами. Насочете всичките си сили към благоустройството на дома и офиса. Работата ви ще потръгне, ако представите в по-луксозна опаковка продуктите си и се рекламирате сполучливо. Не се отказвайте от начинанията си, дори и да не потръгнат както сте го замислили. Само който не опита, няма да спечели.

Лъв
22 юли – 22 август
Имате шанс да се изкачите по пирамидата от колегиални и роднински гърбове към върха на личната ви кариера, постижения и слава. Някой ще ви помогне съзнателно, друг ще пропусне шансовете си и несъзнателно ще ви освободи пътя към върха. Насочете усилията си към постигане на програмата максимум. Ден, в който намирате и тайни източници на сила, подключвате се към проекти, които скоро ще получат надеждно спонсориране и финансиране. Ден на рокади и по върховете на властта.

Дева
23 август – 22 септември
Днес може да направите силен дебют, стабилен ход напред и нагоре. Препоръчват се публични изяви и инициативи, участие в състезания и конкурси, старт на нова лична и професионална програма. Излезте от интровертната си обвивка, покажете, че сте машина за работа, че умеете всичко и можете да се справите на ниво с всяка възложена задача. Денят ще подложи на тест личната ви работоспособност и желание за реализация. Трите ви опорни точки са трудът, опитът и благоразумието. Опрете се на тях и ще спечелите всяка битка.

Везни
23 септември – 22 октомври
Днешният ден ще прокара демаркационна линия между тези, които не могат, и тези, които знаят как и го правят. И за вас това може да бъде истинският ден на победата над страха, притесненията и изолацията, над немотията и липсата на перспектива. Всичко, което предприемете, ще дава нова насока на амбицията и личния ви потенциал. Не чакайте друг да ви свърши работата, да ви покани или даде разрешение. Започнете ремонти и преустройства, които ще подобрят положението у дома и на работното място. 

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Не бягайте днес от работа, от лична и семейна отговорност. Затвърдете връзките, покажете отношение и желание за взаимност, за съвместни действия и инициативи. Може да намерите тайни източници на сила. Някой, когото сте смятали за враг, ще ви направи услуга в точния момент. Препоръчва се медитация над кармата на рода. Не повтаряйте грешките на родители и прародители. Неприятностите от днешния ден ще минат бързо и още по-бързо ще се забравят. Само любовта, ведрото и позитивното ще останат.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
За родените във втората декада денят носи повече трудности, рискове и лично неудовлетворение. Опитайте да овладеете и туширате гнева, мъката и неразрешимите проблеми с работа. Още утре ще намерите изход и от най-затруднителното положение, с което днес не може да се справите. Подкрепете амбициозната политика на тези, които обичате и цените. Може да не ви се занимава с ремонти и благоустройство, но ако го направите, около вас ще светне, ще стане уютно и приятно и половинката ще се усмихне.

Козирог
22 декември – 20 януари
Активен и творчески ден. Всичко може да постигнете и уредите, а това, което не успеете, ще тръгне в следващите дни. Търсете начини за излизане от лична и професионална криза. Намерете нова ниша на пазара, подредете дома и офиса по нов начин и обновете емоционалните си връзки. С действията си ще позволите на удовлетворението и радостта да влязат в живота ви. Ден с възраждаща енергетика. Препоръчват се разчистващи и прочистващи процедури. Добре е да се започне и диета до пълнолунието.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Дано успеете да съчетаете работата с удоволствията без вреда в едната или в другата посока. Денят е високоенергиен, трябва да си дадете точна сметка какво правите, към какво вървите и на какво разчитате. Вървите към обновяване на семейните и приятелските връзки. До два дни може да получите предложението, което от доста време очаквате. Сплотете семейните редици, направете този път нещата по традиционния начин, а не както сте свикнали нестандартно и непредсказуемо за околните. Не рушете, а градете.

Риби
20 февруари – 20 март
Ден на рискове и противопоставяне за родените във втората декада. Искате едно, а става друго, търсите примирие, а предизвиквате скандали. Съветът е да се опрете на тези, които ви обичат, да се обърнете към първоизточниците си, към дома, семейството, личното си хоби и другите подсигуряващи фактори в живота ви. Започнете подобрения, ремонти и преустройствени дейности, които ще ви позволят да използвате цялата си енергия и личен потенциал за благото на фамилията ви. Погрижете се за близките, направете желани подаръци.

0 коментара:

Публикуване на коментар