Черна събота! Четирима туристи се удавиха в Черно море

събота, 17 август 2013 г.

Share this history on :

4-ма се удавиха в морето за последните 24 часа в Бургаско. Вероятна причина за трагичните инциденти са силното вълнение и опасните подводни течения.

Около 6.00 ч. тази сутрин на Централния плаж в Приморско случайни минувачи са открили тялото на 22-годишно момче от Враца. При изваждането му от водата то е било още живо. Оказана му е спешна помощ, след което е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ за допълнителни реанимиращи действия, но след пристигане в болницата младежът починал. Трупът му е откаран в МБАЛ-Бургас за извършване на аутопсия.

Отново около 6.00 ч. тази сутрин туристи са сигнализирали в полицията за тяло на удавен мъж на Северния бургаски плаж. От водата случайни граждани извадили трупа, чиято самоличност е в процес на изясняване. Удавеният не е бил със специално облекло. Открити са единствено джапанки и чантичка, в която няма лични документи. Възможно е мъжът да е попаднал на подводна яма или да е получил инфаркт, допълниха от пресцентъра на полицията в Бургас.

На неохраняемата зона на Попския плаж в Царево се удавил 57-годишен мъж от Видин. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ-Бургас.

Млад мъж е погълнат от морето на Северния плаж в Приморско към 19 часа, съобщиха местни жители, свидетели на инцидента. Паниката е голяма, стотици хора са на брега. Всички спасители се включиха в акцията по издирването му, но вълните са големи.Мъжът по първоначални данни е чужденец, предполага се, че е чех. Бил е със свой приятел в морето, който спасителите са успели да извадят невредим. Другият чужденец обаче все още се издирваше към 20 часа.

По други данни става дума за руски турист, който е бил със семейството си на плажа.

Снимка: Импакт прес груп



-----------------------------------------------------------------
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

0 коментара:

Публикуване на коментар