Подготовка за лятото: Полицията търси преводачи, проститутките- накъсани дънки

неделя, 30 март 2014 г.

Share this history on :
Бургаската полиция обяви, че търси допълнително преводачи с английски, немски и руски език за лято 2014. Те ще бъдат назначени на шестмесечни договори, докато тече активният туристически сезон, пише "Труд".
Заявена е и по- голяма бройка на командировани полицаи. Досега идваха допълнително 530 униформени за всички РПУ-та по Южното Черноморие. Искането е да се изпратят допълнително още 50. И тази година в Приморско ще има командировани полицаи от Чехия. Градът е любима дестинация на чехите и заради езиковата бариера и миналото лято идваха техни полицаи да помагат на сънародниците си.
Проститутките в Слънчев бряг също се стягат за сезона. Заради младите английски туристи момичетата са решили да докарат визия на значително по-млади и привлекателни дами. Цяла зима посещавали фитнес и козметични салони. В новата им униформа задължително вече влизали нарязани тийнейджърски дънки. Първите "лястовици" вече са дошли в курорта, тъй като още в началото на април се чакат гости.
Миналата година жриците на любовта си слагаха сини лещи, за да докарат дълбочина и интелигентност на погледа. Сега обаче са решили, че няма смисъл, защото подпийналите младоци изобщо нямали време за разговори.

0 коментара:

Публикуване на коментар