Хороскопът

неделя, 2 март 2014 г.

Share this history on :
СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Овен
21 март - 20 април
В съботния ден има един светъл прозорец на сили в интервала от 6 до 10 ч. Рядко се случва Луната да има 30-и ден и той често трае само няколко часа. В тези четири часа съдбата ни дава възможност да бъдем себе си, да направим крачка, без да бъдем подлагани на въздействие и натиск. Това е моментът за отговорен личен избор. На първо място опитайте да се откажете от вредни навици и привички. Неделният ден ще ви даде индикация накъде да тръгнете, а в понеделник всеки старт ще е успешен и ще носи генерални промени в начина ви на живот. За родените около 1 април ще има повече грижи, проблеми и натоварване на 3-ти. Може да се случат травмиращи събития, които ще ви извадят от орбитата на изчакването и ще ви направят по-отговорни и дейни. Внимавайте с кръвното. Не вадете зъб на 3-ти и 4-ти и не се подлагайте на лицева хирургия. За 4-ти не насрочвайте среща с непознати и се пазете от психично въздействие. На 5-и инициативите ви ще носят бързи пари, и то в по-голямо количество от очакваното. Ден на целеустремените, на хората, които знаят какво искат, какво могат и как да го постигнат. На 6-и стегнете куфарите, купете билет или направете нужните резервации и уговорки с чужбина. На 7-и излишните приказки ще ви докарат проблем. Не коментирайте чуждото поведение и избор, пазете си документацията.

Телец
21 април - 20 май
В събота между 6 и 10 ч сме оставени от провидението на собствен ход. Доброто и злото сключват примирие, може да вземем самостоятелни решения и да се освободим от вредните навици и тежестите на миналото. Около 10 ч не се препоръчва раждане със секцио. Новолунието е слаб енергийно момент, така че нищо важно не бива да се започва и предприема. На 2-ри ще се събудите с точно и вярно чувство за полезното и вредното в живота ви. Подгответе се добре за предстоящите инициативи. Неделният ден отприщва силата ви за справяне с трудностите. В понеделник може да получите неочаквани пари, а очакваните да надхвърлят това ваше очакване. Пасивността е вредна и работи за конкуренцията. Каквото предприемете понеделнишки, ще ви държи влага и ще ви подкрепя през целия месец. На 4-ти ще извлечете максимална полза от общуването си с хора, които не познават материала и законите на това, с което се захващат. Но най-успешните ви дни ще са 5-и и 6-и. На 5-и късметът ще ви следва по всички линии на живота, независимо кой какво претендира или иска от вас. Стартирайте нова програма, започнете нова работа, подпишете нов договор. Идват неочаквани печалби. На 6-и ще ви се обадят с предложения от чужбина, а на 7-и ще намерите начин да разберете тайните и ходовете на конкуренцията.

Близнаци
21 май - 21 юни
Този месец не започва добре за вас. Вероятни са кризи в отношенията, предателства и семейни войни през уикенда. Намерете си тихо и спокойно място, обмислете миналото, вземете решение за отказ от всичко вредно и разболяващо в живота ви. Тези дни изискват инвентаризация и преоценка на ценности, връзки и приятелства. Тактиката за криене на щрауса не ви приляга и ще ви изложи на конкуренция и нападки. Враговете ви влагат всички сили в опитите да ви елиминират от софрата. Не на последно място може да се очаква здравословен проблем. Не ходете на ски. В понеделник ще се започне с неразбории както на високо, така и на ниско ниво. Предстоят тежки елиминации. Ако не захапете, ще ви захапят. На 4-ти не се препоръчва колективна работа, сами вземете отговорните решения. На 5-и може да спечелите много пари и да направите изпреварващ професионален ход. Хапнете си добре, в този ден не се пълнее. На 6-и се доверете на интуитивните си усещания и възприятия. В противен случай доста неща ще останат скрити от погледа и личната ви инициатива. На 7-и Луната навлиза във вашия знак, давайки ви втори шанс и възможност за внедряване в нова среда. Помолете се, денят сбъдва благите ни желания и пожелания. Може да разберете нечия тайна и да получите важна информация преди другите. Бъдете лоялни.

Рак
22 юни - 21 юли
Новолунието в Риби на 1 март е най-благоприятният момент през годината за отказване от вредни навици и привички. Съсредоточете се, дайте си обещание, че спирате цигарите или друго, което влошава качеството ви на живот и общуване. В неделя още със събуждането ще получите усещане за нещата, които трябва да правите или да откажете. Ако помислите за някаква храна и ви стане неприятно, не я яжте до другото новолуние. По същия начин се тестват и приятелските или професионалните връзки. На 3-ти и 4-ти проблемите в живота и на работното ви място ще са повече. Вероятни са търкания със закона, трудности при подписване на договори и не на последно място здравословни проблеми. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. На 4-ти не се препоръчва екипна работа. Неблагоприятно за първа среща и първа целувка. На 5-и пътувайте, организирайте делови срещи и подпишете нови договори. Юпитер тръгва в директна посока на 6-и и отпушва нещата. С лекота ще се постигнат споразумения, ще се уточнят квоти, дялови участия и разпределение на отговорности. Венера напуска знака на опозицията ви Козирога. И в любовта вече ще срещате повече разбиране и взаимност. Символ на 6-и е мостът, по който всеки от нас може да мине по пътя към личното си призвание и успех. На 7-и не лъжете, действа вербалната магия.

Лъв
22 юли - 22 август
В събота рано сутринта може да намерите разрешението на проблем, който влачите от доста време. До 10 ч властва 30-ият лунен ден, който се изразява в равното количество добро и зло и в ненамесата на провидението в личния ни избор. Бъдете себе си, направете и кажете това, което ви е на сърце. В неделя идете при хора и места, които ви привличат и радват. Не си позволявайте компромиси. Ядосвате се и качвате кръвното. Вечерта е благоприятна за социални контакти и артистични мероприятия. В понеделник влизате на бял кон там, където преди сте търпели откази. Предстои рокада на работното място, която ще се отрази положително и на личните ви отношения. Край с пасивността и изчаквателната политика. Каквото предприемете в понеделник, ще ви освободи от неприятни задължения и грижи. Във вторник може да привлечете качествени партньори, да направите желани от друг собствените си амбиции и стремежи. С пълна пара вървят зарибяванията на мозъци и интелект. На 5-и не се ограничавайте в храната, но в отношенията проявете максимална гъвкавост. Денят носи загуби на пари и престиж, ако не сте на мястото си и не спазвате правилата. Венера вече ви гледа в опозиция. Обърквате приятелството с любовта. На 6-и ще плащате такси и данъци, които друг е трябвало да плати. На 7-и ще сбъднете една мечта.

Дева
23 август - 22 септември
Новолунието в знака на опозицията ви Рибите ще се отрази негативно на връзките и здравословните ви проблеми. Не се напрягайте излишно, търсете начин за помирение, намалете амбицията и не се включвайте в колективни инициативи. Родените около 1 септември са в най-неблагоприятна позиция през уикенда. Препоръчителна е диета, както и отказ от вредни навици, храни и привички. На 3-ти активността ви нараства, предлагат се варианти за нова работа и изход от кризата. Пасивността е губеща позиция, но към всичко трябва да се подхожда особено внимателно. Скандалите от този понеделник ще ни държат влага дълго време. На 4-ти работете самостоятелно, ако не искате трудът, амбициите и парите ви да бъдат използвани. Ден на фатални привличания, от които после трудно ще се измъкнете. На 5-и Луната навлиза в Телец, а Венера напуска знака на Козирога. Чувствата и любовта остават на задни позиции. На преден план излиза желанието за печалби. Всичко, предприето на 5-и и 6-и, ще ви осигурява право на достъп, ще повишава доходите и влиянието ви в обществото. Очаква ви повишение и благоприятни за вас рокади. Заминавате в командировка тук или в чужбина, правите успешен професионален ход. На 7-и бъдете внимателни, каквото кажете, може да се използва срещу вас. Нищо важно да не се коментира. Пазете си документацията.

Везни
23 септември - 22 октомври
1-ви е ден за сключване на примирие, за търсене на компромисни варианти в общуванията и отказ от вредни навици. Направете лична и делова инвентаризация. През уикенда не започвайте нови инициативи, а планирайте нещата за деловата седмица. В неделя вечер се приберете навреме у дома. Не пътувайте по тъмно. Неприятностите от тази вечер може да се пренесат и на работното място в понеделник. Навлизате в рисков период. Не носете важни документи, особено ако нямате дубликат. Каквото загубите на 3-ти, трудно ще възстановите. Не е изключен здравословен проблеми и атака от страна на конкуренцията. Колегите ви спретват номер, а закъсненията ви ще се тълкуват като провокация. Не е ден за диагностики, повторете изследванията при друг специалист. Ако на 4-ти се обвържете с определена група или екип, ще загубите пари и позиции, ще изпаднете в зависимости и повече ще давате, отколкото ще получавате. На 5-и е време за сключване на нов договор, за среща на високо ниво, която ще помогне да се разширите и да завладеете нови пазарни ниши. Не се ограничавайте в храната, в този ден не се пълнее. На 6-и ще ви търсят от чужбина, а и вие потърсете тези, за които мислите непрекъснато. Разширява се правото ви на достъп и отговорност. На 7-и сбъдвате една мечта. Всичко, което си пожелаете, ще се реализира.

Скорпион
23 октомври - 22 ноември
За вас новолунието в Риби отпушва духа от бутилката, дава ви предимства в конкурентните битки и ви насочва към овакантена ниша на пазара. В този уикенд ще ви хрумнат почти гениални идеи. Ще усетите и кой ви вреди, ще намерите начин да се отървете от нежелани присъствия и здравословни проблеми. Лесно се отказват лошите навици в този момент. Заложете на една творческа и артистична програма, рекламирайте се. Имате шанс да направите впечатление и да спечелите нечие благоволение. В понеделник активността ви ще бъде възнаградена, а пасивността ще се окаже слаба карта в пасианса на живота. Вечерта не се движете в рискови компании. На 4-ти може да привлечете за съюз качествени партньори. Не си позволявайте да правите избор между доброто и злото. Отхвърляйте зарибяващи предложения. На 5-и хапнете колкото ви е сладко, в този ден не се пълнее. Не се занимавайте с отговорна работа и не планирайте съвместни инициативи. Чрез вашата подкрепа и съдействие някой ще спечели даже повече от вас. На 5-и и 6-и ще срещате опозиция от страна на колеги и подчинени. Бъдете дипломатични, особено ако срещате колективен отпор на личните си желания и амбиции. В четвъртък се обадете на близки в чужбина. В петък ще се изпълнят благите ви пожелания. Не започвайте дълготрайни проекти.

Стрелец
23 ноември ­ 21 декември
На 1-ви и 2-ри Луна, Слънце и Нептун ви гледат в пречупващ аспект от знака на Рибите. Бъдете внимателни, движат ви фобии и фиксидеи. Нищо предприето няма да тръгне по план и да донесе това, към което се стремите. На 1-ви се откажете от вреден навик, кажете си, че спирате цигарите и толкова. На 2-ри следобед ситуацията при вас започва да се отпушва. Насочете усилията си към хора и позиции, които неустоимо ви привличат. На 3-ти нещо, тръгнало наопаки в миналото, ще се оправи от раз. Ще се случват събития, които за другите може да донесат сълзи, но за вас ще отварят широка перспектива. Светофарът на живота ви светва в зелено. Побързайте, не пропускайте шансовете си, гонете си интереса и ще се радвате на пари и придобивки. На 4-ти някой ще надуши, че при вас е дошъл късметът, и ще се опита да се присламчи към софрата. Не сключвайте партньорски договори и не взимайте участие в колективни инициативи. Сами уредете и организирайте всичко важно и належащо. На 5-и може да спечелите неочаквани пари. Хората с таланти е добре да ги изявят на сцената на живота. Рекламирайте се. На 6-и ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Бъдете внимателни в петък. Не споделяйте свои и чужди тайни, контролирайте ситуацията у дома и на работното място. Счупен домашен съд е лош знак.

Козирог
22 декември - 20 януари
В тази седмица бизнесът се отпушва. Меркурий вече върви в директна посока, а на 5-и Венера ще напусне вашия знак и ще остави любовта на по-заден план. На 1-ви и 2-ри е време за планове и мечти. Нищо важно да не се започва. Разчиствайте терена за новото, с което искате да се занимавате или ви предстои като професионален избор. На 3-ти в личното ви пространство се врязва чуждо тяло. Трудно ще удържите фронта на претенциите в работата и у дома. Може да не ви издържат нервите, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Родените около Нова година са в най-неблагоприятна позиция. Изчакайте, не водете битки, обърнете внимание на здравето си и отложете важните инициативи за 5-и и 6-и. На 4-ти не провеждайте събрания, бягайте от отговорност и от колективни начинания, за които само вие ще сте отговорни. Лош ден за теглене на кредит и влизане в зависимост от чужда дейност или работа. На 5-и тръгвате победоносно напред. Всичко, което предприемете, ще носи пари, ползи и предимства, ще ви изкачва на върха на служебната пирамида, ще носи почести и слава. Хапнете си добре, това е единственият ден за месеца, в който храната изцяло се превръща в енергия. На 6-и обединете усилията си с партньори от чужбина. Търсете контакти на всички нива. На 7-и ще ви провокира желанието да се похвалите. Не го правете.

Водолей
21 януари - 19 февруари
На 1-ви до 10 ч може да вземете самостоятелно решение, без да се страхувате от намеси. Доброто и злото са сключили примирие в 30-ия лунен ден, оставили са ни на собствен ход и не се намесват в делата ни. Поемете си личната отговорност. Ще ви хрумнат идеи, които може да осветят пътя напред, да посочат ползите и загубите в дадени отношения. На 2-ри със ставането получавате едно приятно чувство за нещата, които трябва непременно да правите или уредите. Неприятното чувство към храни или хора показва, че трябва да не се доближавате до тях. В понеделник стартирайте нови творчески инициативи. Не се бавете и осъществете връзките, които са важни за работата ви. Във вторник не се препоръчва екипна дейност, затова понеделнишки съберете личния състав, проведете уточняващи събрания и се включете в инициативите на шефовете. На 5-и около вас ври и кипи, но печалбите обира друг. С навлизането на Венера във вашия знак любовта и сексът ви разконцентрират. На 6-и може да получите откази или да се наложи да плащате за неща, които другите получават даром. Но в петък колелото на съдбата ще се завърти и ще ви извади на предни позиции. Денят е провокационен, някой ще се издъни, а това моментално ще насочи погледите към вашата кандидатура. Очаквайте предложения и покани. Планирайте пътувания и делови срещи.

Риби
20 февруари ­ 20 март
Периодът е наситен със събития, на които е важно да реагирате на момента и адекватно. На 1-ви към 10 ч е новолунието във вашия знак. Това е единственият ден в годината, в който с лекота можете да се откажете от вредни навици и да отхвърлите зарибяванията, на които ви е подложил начинът ви на живот. Не планирайте раждане със секцио до обед. В неделя, като се събудите, останете си в леглото и се концентирайте над храни или обстоятелства, важни за вас. Ако получите приятно чувство, тръгнете натам и хапнете такъв вид храни. Неприятното чувство е знак, че това не е за вас и тези храни са неподходящи. На 3-ти нещо съдбовно ще се случи в живота на околните и ще ви даде неочаквани предимства, независимо че първоначално ще схванете промените като негативни и губещи. На 4-ти не се оставяйте да ви убедят в нещо, което подсъзнателно смятате за лошо и вредно. Ден на фатални привличания, от които трудно ще се отървете. На 5-и ще спечелите пари и овации. Действайте смело, не се страхувайте да осъществите важна връзка и да подпишете нов договор. От 6-и вашата управляваща планета Юпитер тръгва в директна посока. Правото и законът ще си свършат работата и до юни ще спечелите дело или ще си върнете отнети в миналото позиции. На 7-и правите грешен ход. Нищо да не се коментира, затворете си устата.

0 коментара:

Публикуване на коментар