Хороскопът

четвъртък, 27 март 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 27.03.2014

Овен
21 март – 20 април
Критичен ден, лесно се влиза в преразход на енергия, чувства и пари. Ако не сте сигурни в избора си, посетете консултанти по въпроса или човек, на когото вярвате. Не се включвайте в служебни разправии. Днешните спорове влошават обстановката и не водят до никъде. Нищо сериозно да не се предприема, особено ако зад действията ви стоят хора, които и друг път са ви подвеждали. Препоръчва се пост и въздържание. Денят може да ви срещне с изкусители, които след време ще ви оставят на половината път. 

Телец
21 април – 20 май
Ден на труден избор, особено за родените около 10 май. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Водолея. Бъркате приятелство с любов, обяснявате се в чувства на човек, който не е за вас, и оставяте да страдат точно хората, които биха ви подкрепили и застанали до вас във времето напред. Един от най-лошите дни за изневери. По някакъв начин с действие или бездействие се отдалечавате от местата си на сила и от хората, които може да ви подкрепят. Контролирайте емоцията, бъдете разумни и икономични в чувствата.

Близнаци
21 май – 21 юни
Днес с лекота прескачате в чужди градини, доближавате се до чуждата любов или намирате свободната връзка, която ще ви радва и обича във времето. Внимавайте, клюката дебне. Един от най-хубавите ви дни за запознанства. Не е изключено животът да ви сблъска при непредвидени и рискови обстоятелства с човека, когото търсите отдавна. Оглеждайте се, посетете консултанти по въпросите, които ви вълнуват, свържете се със сайтове за запознанства. Денят е благоприятен за оплождане инвитро.

Рак
22 юни ­ 21 юли
Днешните ви инициативи ще тръгнат наопаки, ще увеличат сметките и ще ви отклонят от посоката, която е добре да следвате. Лесно се влиза в разправии и конфликти. Една искра на обида или нахалство ще отприщи насъбраната негативна енергия. Каквото отложите за утре, ще мине много по-добре, ще ви спести време, нерви и пари. Изчакайте ходовете на конкуренцията, бъдете внимателни в чувствата и не отказвайте нищо на хората, които обичате. Едно недоразумение и личен конфликт може да предизвика раздяла.

Лъв
22 юли – 22 август
Днес отблъсквате някого, държите се безцеремонно с приятели и любими, поставяте ултимативни изисквания, които ще провокират околните и ще ви въвлекат в излишни скандали. Препоръчва се избирателност във връзките. Не се хвърляйте на първата предложена възможност и вариант. Животът ще ви сблъска с неточните хора, с тези, които ще ви отдалечават от истински важните и ценни за вас връзки. Проблемите ще са повече за тези, които не правят избора си със сърцето, а заради парите и ползите.

Дева
23 август – 22 септември
Бъдете икономични, не се хвърляйте на големи проекти и пазаруване, не изисквайте много и се опитайте да отклонявате или да не обръщате внимание на атаките към вас. Днес може да изхабите много енергия, ако се поддадете на провокации. От една забележка или непремерен жест може да се развихрят скандали, които ще оставят в миналото добросъседските отношения. В следващите два дни ще се окажете сами или в изолация, която ще ви коства много. Не взимайте страна в спорове и не предприемайте нищо важно.

Везни
23 септември – 22 октомври
Ден за въздържание и пост. Проблемът при вас е, че ще забравите всичко, което сте обещали, при евентуална среща с любовта. На пътя ви може да застане една фатална връзка. Ден за запознанства, които ще ви отдалечат от семейството или от досегашния ви начин на живот. Провокациите ще са на всяка крачка, емоциите и чувствата ще пречат на разума и ще ви вкарват в ситуации, в които за момент ще се почувствате избрани и щастливи, а след време - нещастни и ограбени. Нужен ви е съвет от приятел и капацитет.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Един от критичните ви дни за месеца. Лесно се влиза в скандали, споровете излизат от рамките на добрия тон и може да донесат лични и здравословни проблеми. Не се ловете на бас, не правете нищо на инат, не тръгвайте с голямата кошница в любовта, оставяйки сами тези, които наистина ви обичат и ценят. Днешните ви емоционални ходове ще донесат само мъка и неприятности в бъдеще. Каквото отложите за следващите два дни, ще донесе ползи и предимства, пари и щастливи шансове в живота ви. Не давайте прибързани обещания.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Въздържайте се от активна дейност, намалете темпото, бъдете верни и склонни на компромиси към хората, които обичате. Ако днес излезете от рамките на добрия тон в разговорите у дома или на работното място, утре ще се окажете в особено неблагоприятна позиция и ще се чудите как да оправите нещата. Ще бъдете провокирани към изневери и лъжи, податливи сте на агресия и предизвикателства. Трудно ще простите грешките на другите, а за своите ще премълчите или ще оставите някой друг да говори.

Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на голямото суетене около хора, които не заслужават такова внимание. Вървите към връзка, която ще трае от ден до пладне, ще носи големи финансови и чувствени разходи, без да дава нищо насреща. Може и да изкарате приятно и да се радвате на внимание, но ситуацията ще излезе от контрол до няколко дни. Ден на компромати и нагласени срещи, които имат тенденцията да свързват неподходящи един за друг партньори. Посетете консултанти, психолози или доверени приятели, на чиято преценка вярвате.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес чуждите скандали и разправии ще тласкат към вашите обятия хора, които са се разочаровали от партньора. Проблемът е, че ще се търси временна утеха, така че не се радвайте предварително, бъдете внимателни и не залагайте много на днешните предложения и покани. Любовта е на една ръка разстояние, особено за родените около 5 - 10 февруари. Дано в общата суматоха успеете да намерите точната си половинка. Бягайте от лъжливите връзки и контакти, подлагайте всичко казано и предложено на проверка.

Риби
20 февруари – 20 март
Ден на ревност и тормозещи чувства. Трудно ще уточните отношенията си и още по-трудно ще вземете решения на работното място. Не е ден за лични и делови срещи, за избор на нова посока и старт на нови инициативи. Утре късметът ви ще се отприщи като пълноводна река. Всичко ще се постига с лекота и ще носи предимства. Съберете сили, изчакайте, не се впускайте в рискови начинания и не бързайте в преценката. На крачка сте от грешен избор. До вечерта ще получите информация, която ще ви разкрие истината.

0 коментара:

Публикуване на коментар