Хороскопът

вторник, 29 април 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 29.04.2014

Овен
21 март – 20 април
Ден на новолуние, придружено от слънчево затъмнение в някои райони на света. Аспектът засяга негативно егото, мъжкото начало и хората на високи лидерски позици в политиката, бизнеса и обществото. Неблагоприятно за раждане със секцио около 9 ч. 30 мин. До този час може да свършите някои неотложни работи, но като цяло е добре в този ден нищо важно да не се започва, а да се планират и обмислят вариантите за действие. Приключвайте, дарявайте радост и си върнете дълговете. Започнете почистване на дома и офиса.

Телец
21 април – 20 май
Новолунието в знака на Телеца в 9 ч. 15 мин. е придружено с частично слънчево затъмнение някъде по света. Моментът е слабо енергиен,  отслабващ и ограбващ жизнените сили и ресурси. Не теглете и не давайте кредити. Постарайте се да се издължите, подканете и длъжниците ви да се издължат. Който не успее да приключи навреме със сметки и дела, може да загуби позициите си в бъдеще. Някои авторитети ще се сринат. Предстоят рокади на важни позиции в световния бизнес и политика. До 1-ви да не се вадят сливици.

Близнаци
21 май – 21 юни
Внимателно анализирайте събитията от днешния ден. Навлизате в сатурнова дупка. Нещо неприятно напира да се случи и да ви вкара в обвързващи и неравностойни връзки. Ако смирите амбицията и гордостта, може да си спестите проблемите. Нищо важно да не се започва. Стремежът да е към приключване, инвентаризация и преценка на възможните инициативи за бъдещето. Ако все пак нещо важно трябва да се свърши, направете го до 9 ч. Мечтите от днешния  ден ще се сбъднат, стига да не засягат само финансовата област.

Рак
22 юни – 21 юли
Не изисквайте прекалено много от себе си и от другите. Трудно бихте се внедрили в нова среда, още по-трудно бихте спечелили нечие доверие и подкрепа. Не се препоръчват много контакти, особено такива, на които трябва да давате обяснения. Неблагоприятно за раждане със секцио около 9-9.30 ч. За утре планирайте отваряне на ново заведение или търговски обект. Представете си колкото можете по-ярко това, което искате да постигнете и да имате. Мечтите от днешния ден ще се сбъднат, само не искайте всичко на момента.

Лъв
22 юли – 22 август
Енергията ви е на кота нула. Денят ще донесе доста грижи и неприятности, ще ви изправи пред трудно разрешими проблеми и ще провокира агресия от страна на партньори, близки и любими. Предстои новолуние със слънчево затъмнение, а това положение винаги се отразява негативно на Лъва, който е под знака на Слънцето. Този ден затъмнява авторитети и хора на силни позиции. Власти и управления може да се сринат. Не си поставяйте високи цели, следвайте линията на най-малкото съпротивление и не нарушавайте примирията.

Дева
23 август – 22 септември
Има моменти, когато злото и неприятностите на един отприщват късмета и победите на друг. Предстоят рокади, от които ще извлечете ползи и облаги. Шефовете се сменят, но вие оставате. Ден за планиране и мечти, за проучвателни действия в тила на конкуренцията. Ще извлечете ползи и от нечие отсъствие и зле премерен ход. За утре насрочете най-важните и амбициозни бизнес дела. Вървите към среща с покровители, които може да предпочетат вас пред някой, който се е издънил. Върнете се към източниците си на сила.

Везни
23 септември – 22 октомври
Не превишавайте права и пълномощия в днешния ден, особено ако сте на високи и престижни позиции. Денят засяга неприятно мъжкото начало, шефовете и силните на деня. Нищо важно и отговорно да не се предприема. Добре е да се приключва, а не да се започват нови инициативи. Обърнете се назад, простете обидите и забравете лошото. Ден на инвентаризация в личен и бизнес план. Може да откриете грешки в работата си и в тази на подчинените. Подлагайте всичко на проверка, не работете в екип.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
За родените в края на октомври и началото на ноември денят носи повече рискове и проблеми, открито и прикрито противопоставяне и здравословни неудобства. Засилва се тенденцията към финансови загуби. Не теглете кредити, не правете големи и обвързващи покупки. Може да ви предложат нещо изгодно, което впоследствие ще се окаже нефункционално. Не подписвайте нови договори, не водете преговори и не се съгласявайте с ничии оферти. Отлагайте важните инициативи за началото на май или за след празниците.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Денят е благоприятен за планиране, инвентаризация, приключване и оглед на свършената работа до момента. Изисквайте допълнително финансиране и заплащане на това, което сте свършили. Сами се издължете на тези, които са ви помагали и работили за вашата кауза. Тежък ден за финансовата система като цяло, за парите и облигациите. Не рискувайте излишно, не купувайте и не продавайте активи. Трудно ще направите правилния избор, но утре сутрин това ще стане много лесно и с по-голяма вероятност.

Козирог
22 декември – 20 януари
Родените под Козирог и Дева са от малкото, които имат вероятност да спечелят днес от грешните ходове на околните в общата бъркотевица. Някой ще ви направи услуга или ще постави на преден план решаването на проблеми и задачи, изгодни за вас. Съдбата елиминира конкурентите ви и помага още в следващите дни да заемете престижни професионални и социални позиции. Направете си стройна план-програма за действие, не споделяйте намерения и планове и си гонете интереса. Направете проучвания на терени и работни места. Става ви ясна и картинката и в любовта.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Нищо ново да не се започва. Може да ви излъжат в покупки и доставки. Трудно ще спечелите първото място на конкурс, дори и да го заслужавате. Затъмняват се авторитетите, властват хората с тъмно минало и неспортсменско поведение. Не участвайте в съмнителни игри и комбинации, ако не искате да платите висока цена. Родените в края на януари вървят към криза в отношенията, към раздели и приключвания. Нищо важно да не се започва. Не слагайте край на отношения, в които има още какво да си кажете.

Риби
20 февруари – 20 март
Плановете и мечтите от днешния ден ще се сбъднат. Не оказвайте никому натиск и не се стремете към победа на всяка цена. Липсва енергия, парите не стигат. Налага се кредитиране, което може да ви направи зависими от чужда воля и условия. Отлагайте за утре дори и най-спешните инициативи. Всичко предприето ще носи рискове, главоболия и здравословни проблеми. Най-силно ще бъдат засегнати хората на престижни финансови позиции. Върви преразпределение на капитали. Важно е да си добре информиран.

0 коментара:

Публикуване на коментар