Момичето със срамното селфи: Народът ни е супер смотан. Селфито беше та*ак!

понеделник, 28 април 2014 г.

Share this history on :
Селфито беше та*ак! Това заяви в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия Лъчезара Стефанова, която си снима интимните части в дискотеката на фолкпевеца Константин, а самата снимка стана тотален хит й обиколи всички социални мрежи.
Стефанова хвърли в шок и ужас Цветков и екипа му, които така и не успяха да я в цензурират. "И кво сега? Забавляваме се в едно заведение и си направих снимка. Селфито беше та*ак. Просто с фотографа решихме да се пошегуваме. Аз се снимах сама, а той вика чакай, чакай. Той обича да ме снима във всякакви ситуации. И кво, снимката стана хит. Че какво се вижда, вижда се бедро. Да, снимката е супер провокативна и нищо повече. Нямам снимка по бельо, нямам и без бельо. Обаче нали народът ни е супер смотан, гледа и коментира", заяви тя.
Девойката, която между другото е и певица, се чуди защо в медиите не са пуснати снимки как сервира, как готви. "Ето, чудно ми е защо не качиха такива снимки, а само тези, с полата, как държа саксофон и от този род. Всъщност мен не ме интересува. Моят начин на забавление е да щурея. Аз съм певица", добави Лъчезара. Помолена от Цветков да изпее нещо, тя веднага подхвана: "Знам, разправят била съм к*рва...", с което отново накара водещия да се изчерви в ефир.

9 коментара:

Анонимен каза...

Браво маце, много точно си го казала. Народът е смотан, тъп, беден и овчедушен. Иначе щеше да помете цялата крадлива политическа пасмина, а не да цъка с език, когато види снимка като твоята. Евала, продължава да провокираш. Не те знам каква певица си, но т.шака ти със селфито е супер идея.

Анонимен каза...

К`во толкова е станало. Права си е мацето. Защо не снимата готвачите, как готвят и как от потното чело им пада в яденето, което се готви за хората...смрат...очевидка...Има много по-страшни неща в този живот... А певицата, че е показала едно хубаво бедно нищо лошо не виждам. Моля, повече млади хора не мълчат, а кой каквото знае да пише в чата... Не може младите да седят в къщи, а старите да цъкаттттттттт. Нали непрекъснато се изписва "красотата ще спаси света"...Те не само са красиви, умни, знаещи...Евалла малката. Нямам шапка, но шапка ти свалям. Дерзай. Ние сме с теб.

Анонимен каза...

Браво. Маце!

Анонимен каза...

Добре де, не разбирам какво толкова е станало. Вижда се едно бедро.. кво срамно селфи?!?

Анонимен каза...

Абе я не им обръщайте внимание на дъртите комунисти дето роптаят за срам и позор!!! Надигат вой ама на много жени им вдигаха краката по фабрики и заводи дето са били началници. За секретарките да не говорим, нали от тях зависише увеличението на заплата при атестация всяка година? Евала на младите, че не им пука от околните...и само така, не сте длъжни да плащате данък обществено мнение...

Анонимен каза...

БРАВО НА МИНДИЛА ! ПУТКАТА СИ Е НЕЙНА И МОЖЕ ДА СИ Я РАЗВЯВА, СНИМА И ПРОДАВА КОЛКОТО СИ ИСКА .

Анонимен каза...

Мнооооого проста, наистина ку*ва. Ама ще и дойде акъла като поотрасне малко, а пък може и да не и дойде, ако не си е заминала вече.

Анонимен каза...

Каквото и да кажем ще бледнее пред това което видях. Акъла ми не го побира как може да има такива кухи и невъзпитани момичета. Тия същите момичета рано или късно ще станат майки, я си представете какво ще представляват децата им. Чак ме е страх да си помисля. Ако беше преди 2-3 десетилетия щяха да я смачкат от бой. И според мен това заслужава-здрав пердах, докато не и дойде акъла. Като се оправи питаш пак и ако говори пак така повтаряш процедурата. И защо всички се занимават толкова с нея и как не се намери един да отиде да пита баща и и майка и какво мислят, много ли са горди.
А НЯКОЙ ДА СЕ Е ЗАМИСЛЯЛ ЧЕ ПРИЛИЧА НА РОМКА(по интелигентно), КАТО Я ГЛЕДА И НЕЯ И СЕМЕЙСТВОТО И МАЙ Е ТОчНО ТАКАВА. И ТОВА БИ ОБЯСНИЛО МНОГО НЕщА.

Анонимен каза...

При социализма заплатите бяха от до и се определяше по принципа: Лягаш ли на дивана взимаш тавана. А ако не лягаш- стягай задника за да взимаш надника.

Публикуване на коментар