Почина братът на изнасилвач на собствените си дъщери от Ивайловград

вторник, 29 април 2014 г.

Share this history on :
Братът на най-зловещия изнасилвач Андреас Панайотис - Янис Панайотис Аранджидис, беше погребан тихомълком в гробищата на Ивайловград. Преди десетина години стана известно, че той е изнасилвал жестоко с побои и ругатни собствените си две дъщери. Янис беше задържан и осъден да гние в затвора, съобщава Блиц.
Още на първата година в килията Андреас проплака, че не може без секс и поиска да му бъде осигурена гумена кукла. Малко след това извратеният изнасилвач почина в килията си. Дали някой му е помогнал, така и не стана ясно. Андреас бил погребан без много шум, както преди няколко дни заровиха и брат му.
Според запознати с житието и битието на семейството и вторият брат не е бил цвете за мирисане. Още през 80-те години на миналия век той е бил екстрадиран в Гърция заради редица противообществени прояви. Успял да се върне в Йвайловград чак след 2000 година и то като е преминал нелегално границата. Последното желание на Янис било да бъде погребан у нас. Двамата братя Андреас и Янис са синове на гръцки комунисти, но са расли в България.
В Ивайловград твърдят, че над това семейство тегне черна прокоба. След като по време на делото стават известни ужасяващите подробности за това как бащата Андреас системно е изнасилвал двете си дъщери, по-голямата от тях – Добромира, побързала да се омъжи. Тя напуснала Ивайловград и заживяла в гр. Съединение, с надеждата да забрави кошмарните си дни и нощи в родния дом. Не след дълго младата жена умира при мистериозен инцидент. Тя е прегазена от няколко возила на магистрала "Тракия" докато бута бебешката количка със сина си в нея. Най-напред е блъсната от един камион, а след това е прегазена от друга кола. Добромира загива на място, а синът и оцелява защото при удара изхвръква в канавката. Така и не става ясно какво е правила младата майка по тъмно на магистралата. 
На снимката: Добромира е дъщеря на изнасилвача и една от неговите жертви

0 коментара:

Публикуване на коментар