Азис се ядоса на журналисти: Този, който е снимал детенцето ми, Господ да вземе неговото!

вторник, 29 април 2014 г.

Share this history on :
Кралят на фолка Азис избухна разярен в социалните мрежи, пожелавайки смърт и бездетие на журналистите, опитали се да покажат дъщеричката му в медийното пространство.
Както е известно, Азис крие лицето на детето си от обществото натъртвайки всеки път, че иска тя да израсне като нормално дете, далеч от прожекторите и неговата слава.
Азис наскоро сподели, че дори не се появява на училищните мероприятия на детето, защото не иска да дава повод на останалите родители да коментират и да се подиграват на детето му. От публикуваната снимка на дъщеря му Рая става ясно, че тя е руса и със сини очи, „същинска шведка", както се изразява Азис по неин адрес.
Публикуваме клетвата му без редакторска намеса:

На който е снимал детенцето ми и този който е разрешил публикацията.
Господ да вземе неговото или никога да не му даде такова!
Защото тези хора са лишени от родителски инстинкт и нямат право да имат деца!
Исках да бъда добър и мил,но...Няма как да стане с бедни журналисти като нашите.Те нямат достойнство и никаква ценностна система,може да се продадат за 20 или 30 лв.
Толкова струва подобна статия (проверил съм).
Моите клетви стигат до тези към които са отправени,вярвайте ми и...ОЧАКВАЙТЕ!

Клетвите му са подкрепени от провеждащата конкурс за папараци Николета Лозанов, известната като най-жълта тв журналистка Венета Райкова, продуцента на "Биг брадър" Радо Тушев, Черната Златка, скандалната организаторка на конкурса "Мис Силикон" Мариана Маринова.
Според някои желанието на Азис да скрие детето е за да има тя нормален живот. Според други обаче фолк певецът всъщност се страхува от отвличане. /БЛИЦ

3 коментара:

Анонимен каза...

...клетвите на циганите се сбъдват...,

Анонимен каза...

Други пък казват, че клетвите се връщат с десеторна сила към този, който ги е изрекъл или написал...Прав е само за това, че щом не иска детето да бъде снимано и показвано по вестници и списания, журналистите би трябвало да уважат това негово желание. Не одобрявам клетвите му защото децата на папараците нямат вина, че са им такива гадове родителите.

Анонимен каза...

Циганска работа какво може да се очаква от един циканин

Публикуване на коментар