Карък: Дядо с "Трабант" се заби в спрял на светофар "Мерцедес"

сряда, 30 април 2014 г.

Share this history on :
Дядо с „Трабант" отнесе лъскав „Мерцедес CLK" на светофар в Бургас. Инцидентът станал, след като възрастният шофьор на източногерманско возило губи контрола над колата си и се забива право в намиращия се пред него „Мерцедес", който в това време е спрял на светофара.
Водачът на „Мерцедес"-а дори не разбрал какво е станало. Нито чул свистене на спирачки, нито усетил нещо от удара. Разбрал, че с колата му се случва нещо от ехидните погледи на останалите шофьори, станали свидетели на катастрофата.
Слизайки от луксозното си возило, видял стреснатия възрастен мъж, който целият треперел в „Трабант"-а си и сигурно очаквал да има саморазправа с водача на CLK-то. За негова радост обаче мъжът с „Мерцедес"-а приел с усмивка инцидента и дори не искал да викат полиция.
Няколко секунди по-късно обаче на мястото се озовала полицейска кола, която случайно минавала от там. Описали са щетите, които без изненада са изцяло само по „Трабант"-а.
Гордостта на германския автомоделизъм е премазана, със счупени на две калници и преден капак, виснало гърне и не може да мръдне и метър. Колата е избутана встрани, за да не пречи на движението.

1 коментара:

Анонимен каза...

горкия дядка

Публикуване на коментар