Хороскопът

понеделник, 28 април 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 28.04.2014

Овен
21 март – 20 април
Започнатото днес ще тръгне накриво, ще развали отношения и партньорски връзки, ще донесе конфликти у дома и на работното място. Тенденцията е всеки да се чувства ощетен, пренебрегнат и неправилно отхвърлен. Може да възникнат скандали и разправии, нищо не се върши и дели по правилата. Направете разчистващи и прочистващи процедури, въздържайте се от взимане на отговорни решения и намалете изискванията към себе си и околните. Да не се вади зъб, освен ако няма накъде

Телец
21 април – 20 май
В деня преди новолунието във вашия знак тъмните сили вършат тъмните си дела. Не се препоръчват активни бизнес инициативи и старт на отговорни професионални програми. И в най-изгодното предложение има заложена уловка, която може да провали нещата, да ощети едната страна или да работи за трета. На всички нива вървят измами, предлагат се фалшификати и се сключват неравностойни договори. Отложеното за утре в първите часове на работното време ще мине много по-добре, но най-добре ще е да отложите за 30-и.

Близнаци
21 май – 21 юни
Днес и утре ще се случват събития, показващи, че вече сте в сатурнова дупка, че трябва да намалите натиска и претенциите и да го давате малко по-лежерно. Не слушайте чуждите съвети. Денят е неблагоприятен за пророчества, така че на нищо и на никого не вярвайте. Събирайте информация по интересуващите ви въпроси, без да взимате страна и да задвижвате нови бизнес проекти. Не е ден за събрания и участие в колективни инициативи. На преден план излизат марионетките, тези, които са държани изкъсо с компромати и пари.

Рак
22 юни – 21 юли
Един от най-трудните дни за родените в третата декада. Провокациите ще ви следват още от сутринта. Както и да постъпите, ще се окажете виновни или ще изпаднете в лични и материални затруднения. Нищо важно да не се предприема, отложете срещите и деловите разговори, намалете темпото и не изисквайте много от себе си и от другите. Пророчества и прогнози няма да се сбъднат. Трудно ще сбъднете и желанията на партньора, които нямат край. Овладейте агресията, сдобрете се, вероятни са зачевания.

Лъв
22 юли – 22 август
За родените в последната декада съдбата е отпуснала някои екстри и много любов, но за останалите се очертават липси, понижена активност, тенденция към неприятности в работата и у дома. Смирете недоволството, направете компромис и погледнете нещата от другата гледна точка. Ще има опити да ви въздействат при съставяне на мнение, при определяне на дялови участия и заплати. Не оставяйте друг да ви поема отговорността, за да не се объркат нещата.

Дева
23 август – 22 септември
Започнете двудневна диета. На новолуние шлаката лесно се изхвърля, организмът и съзнанието ни се пречистват от вредното и разболяващото. В такъв момент не се препоръчва активност и задвижване на амбициозни проекти, за които ще трябват много сили и ресурси. Изчакайте, в момента съдбата работи във ваш интерес и до няколко дни може да получите с лекота това, което днес вероятно ще ви откажат или ще ви предложат на много по-висока цена. Бъдете сигурни, че и най-неприятното положение ще има благоприятно развитие за вас.

Везни
23 септември – 22 октомври
Родените в последната декада днес са лесно провокируеми, особено ако решат да се занимават с обществени и политически дела. Не поемайте отговорност, още повече за чужди интереси и дела. Моментът не е благоприятен за водене на преговори и подписване на нови договори. Попадате в капана на собствените си илюзии, амбициите ви удрят на камък и може да останете от два стола на земята. Запазете неутралитет независимо какво се случва и кой какво иска от вас. Добре опечете и сварете храната си.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Както и да постъпите днес ще засегнете някого и ще навлезете в неприятелска територия. Не давайте съвети, не се месете в избора на околните и не проявявайте излишна активност. Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца и бърза към новолунието, което може да донесе доста проблеми и неприятности на родените около 1 ноември. Пари, средства, енергия и ресурси изтичат между пръстите ви. Не теглете кредити, не давайте такива и се въздържайте от активна търговска и инвеститорска дейност.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
И докато другите се суетят, вие получавате своето. Родените в последната декада са в по-благоприятна позиция. Изчакайте без напрежение, не бързайте. Някой изпаднал в затруднение ще има нужда от вас и от услугите ви, а в бъдеще може да започнете и съвместна дейност. Печелят повече хората в сивата икономика. Днес нищо не се прави на светло и по законовия ред. Не споделяйте нищо от случващото се, за да не станете обект на конкурентна атака. Бъдете отговорни към избора и делата си, нищо не прехвърляйте на друг.

Козирог
22 декември – 20 януари
Един от най-рисковите дни в този месец за родените в последната декада. Намалете темпото и изискванията както към себе си, така и към другите. Не се включвайте в рискови обществени, политически и юридически инициативи. Тенденцията е някой друг да спечели от амбициите и делата ви, да ви използва като трамплин за своите цели и интереси. Всичко предприето ще тръгне накриво и след време ще трябва да се изправя и поправя. Бягайте от фалшивите връзки и приятелства.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Не е ден за работа, за старт на нова лична и професионална програма, за прекалени искания и натиск. Днешните ви действия може да ви вкарат в преразход на сили и средства в следващите два дни. До края на месеца забавете темпото, довършете каквото има да се довършва и от 1-ви атакувайте подстъпите към върха, който искате да изкачите и завладеете. Ще ви преследват натрапчиви мисли и мелодии, ще ви посещават натрапници и агресивно настроени хора. Не взимайте окончателно решение по важни въпроси.

Риби
20 февруари – 20 март
Не плувайте срещу течението, срещу амбициите на колеги близки и партньори. Отложете за 30-и срещите и разговорите, от които очаквате много. Днес и утре съдбата ни дава кармични уроци, поставя на мястото му всеки, който се е самозабравил, но и за наивниците няма да има прошка. Нищо важно да не се предприема, особено ако се ръководи и контролира от някой друг. Може да се окажете виновни за чужда вина. Трупате негативи и от посредническа дейност. Сгъстява се астралната мъгла, пророчествата са лъжливи.

0 коментара:

Публикуване на коментар