По 1000 автомобила на час преминават през "Маказа" за Гърция

четвъртък, 1 май 2014 г.

Share this history on :
Изключително засилен трафик на ГКПП "Маказа – Нимфея" е регистриран през първия от почивните дни, образувала се е автоколона от над 2 километра.
Само в посока към Гърция на всеки час преминават средно по 1000 автомобила. В делнични дни средно по около 42 коли на час в двете посоки пресичат границата, което е 1000 автомобила за денонощие, коментира Областният управител на Кърджали Бисер Николов.
За шест часа и половина днес на гръцка територия са преминали 6500 леки коли. В същото време граничните полицаи правят всичко възможно, за да улеснят трафика.
В последния работен ден преди празниците през май строителите на европейския път запълваха дупки по новия асфалт. На 30-и април работници от "Интегрирани пътни системи" са изрязали на много места настилката по дясното платно от спирка "Джебел" до Кърджали. Запълнили са дупките от моста на река Върбица до първите светофари в квартал "Веселчане". Това се случва за трети път, след като рехабилитацията на този участък бе приключила през ноември 2012 г.

2 коментара:

Анонимен каза...

Направиха българия мръсна и долна страна, тук не е за живеене всеки гледа да се изнесе, поне за малко

Анонимен каза...

afferim, bravo, komshular!
reki ot evro tekat kam gr!
komshiite imat golemi zaemi za vrastane na eu!
pomagaite, bratya, kakto na amerikansite, taka i na garsite!

Публикуване на коментар