Ако евроизборите бяха днес: ГЕРБ - 32%, БСП - 28%

сряда, 7 май 2014 г.

Share this history on :
Ако изборите за Европейски парламент бяха днес, пет партии и коалиции ще имат свои представители в него. Това са ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформаторския блок и "България без цензура", показва изследване на Центъра за анализи и маркетинг, проведено в края на април сред 1023 пълнолетни граждани.
ГЕРБ събират близо 32 процента, БСП - около 28 процента, а Реформаторският блок и "България без цензура" ще имат около 6 процента от вота на избирателите, съобщи Дарик. Според допитването около 37 процента от анкетираните със сигурност ще гласуват и знаят за кого ще дадат своя вот.
Прогнозата на социолога Юлий Павлов сочи, че ГЕРБ и БСП ще имат по 6 депутати в европарламента, ДПС - трима, а двете коалиции ще бъдат с по един депутат.
Анкетата показва още, че при провеждане на предсрочни парламентарни избори днес, в парламента биха влезли същите пет партии, като ГЕРБ запазва преднината си пред БСП.

5 коментара:

Анонимен каза...

Ще умра от смях просто. Този който плаща, той поръчва музиката, надявам се, че всички мислещи знаят как се правят тези проучвания. Как пък за 25 години демокрация един път не ми се обадиха на мен или на мой познат...

Анонимен каза...

Аз съм от самостоятелния Център за аналнолизане и минетинг и по моите прогнози БСП и ДПС, както и Атака ще хванат от трите най- дългия!

Анонимен каза...

иска им се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown каза...

Съюз на комунистите в България

Unknown каза...

Съюз на комунистите в България

Публикуване на коментар