Хороскопът

четвъртък, 1 май 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 01.05.2014

Овен
21 март – 20 април
Ден на активност във всички направления и посоки. Пътувайте, не се ограничавайте в контактите, търсете начини за изява и печелене на надмощие. Който се суети, ще загуби, който не посяга към това, което иска, ще остане излъган и друг ще вземе това, което по право му се полага. Всяка инициатива ще се отплаща във времето, ще ви води на приятни места, ще разрешава спорове и ще ви осигурява просперитет в бъдеще. Стимулирайте близките и децата с активни физически упражнения и игри, излезте сред природата.

Телец
21 април – 20 май
След забраните и ограниченията в предните дни днес и от вас се изисква пределна активност. Не е време да се излежаваш като свещена крава, а да нападаш като бик и да решаваш сам съдбините си. Пасивността в този ден може даже да ви разболее, но по-лошото е, че би отнела шансове и възможности, които не са за изпускане. Потрудете се повече в този ден на труда, променете начина си на живот, общуване и връзки. Днес няма невъзможни неща. И сънищата ще бъдат своеобразна проверка на силите ви.

Близнаци
21 май – 21 юни
Луната навлиза във вашия знак и дава многопосочност на мислите и амбициите ви. Пътувайте, огледайте нови места и терени, организирайте срещи с нови хора и бъдете царете на компанията. Ако получите покани от две места, не отказвайте, а уплътнете максимално времето си и удовлетворете всички молби. Във въздуха витае някаква агресия, която при вас може да донесе желание за странични връзки и пробив в нова посока, която до момента е била невъзможна. Слагате край на ограниченията.

Рак
22 юни – 21 юли
Ако не искаш да бъдеш в числото на жертвите, днес е важно да нападаш, да поставяш условия и ултиматуми, да държиш на своето и да не позволяваш на околните да провалят плановете и намеренията ти. Ако държите на определено пътуване или посещение, направете го, дори и с цената на проблеми с партньора. В този ден не може да си позволиш да си под чехъл, да изчакваш пасивно кой какво ще нареди и каква посока ще определи. Има начин всички да бъдат удовлетворени, отделете време за всекиго и всичко.

Лъв
22 юли – 22 август
Докажете, че наистина сте от лъвската порода. Ден за атака по всички фронтове на живота, за преход в нова среда, за промяна на мисленето и смяна на един вид труд с друг. Пътувайте, излезте сред природата, направете посещенията, които може да променят начина ви на живот и общуване. Някой се е запътил към нова връзка и нова любов, друг вече е надянал халките в желанието да се устрои с ново семейство и дом. Препоръчителни са физическите натоварвания. Туширайте неудовлетворението и се радвайте на живота.

Дева
23 август – 22 септември
Не охкайте и не пъшкайте в този активен и творчески ден. Усмихнете се, търсете начини за измъкване от личната и душевната криза и не позволявайте на мъката или агресията да ви завладеят. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да се разболее. Търсете начин за излизане от неприятностите, в които сте попаднали. Ако неочаквано плановете ви се променят, не се сърдете на никого. Опитайте да извлечете максимални ползи от промяната. Някой тръгва към изневери, друг направо се изнася.

Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на революционни промени в начина ви на мислене, действия и живот. Имате няколко посоки на избор. Опитайте да огреете навсякъде, да бъдете на няколко места, да се срещнете с всички хора, които представляват интерес за работата, любовта и кариерата ви. Днес без битка няма да има победа. Ако сами се ограничавате и си удряте спирачки, ще стигнете до душевна или физическа експлозия. Освобождава се залпово енергиен потенциал, който търси начин да се излее под някаква форма и в някаква дейност.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
От днес навлизате в период на възраждане, късмет и творчески успехи. Променете досегашния си начин на действие, завийте в посоката, която от доста време ви привлича, и бъдете с хората, които обичате и цените. Ден за активни физически действия, за пътувания и излети сред природата. Ще ви се отразят много позитивно и физическите натоварвания, но не във фитнеса. Излезте сред природата, търсете начин да прочистите душата и тялото си от насъбраната шлака. Планирайте за утре среща със спонсори.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
На всички нива ще срещате затруднения и открито противопоставяне. Близките ви поставят пред невъзможен избор. Ще ви е трудно да угодите на всички, затова помислете повече за себе си. Ще ви е нужна двойна енергия и сила, за да се справите с проблемите и задачите, а за парите да не говорим. В момента е важно да не отстъпвате от позициите си и по възможност да направите поне една крачка напред към мечтите си. Ако изчаквате в храстите на пасивността, другите ловци ще отстрелят и вашите печалби в живота. Губите и една любов.

Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на превъплъщения. До момента сте били едно, а от днес се превръщате в нещо съвсем друго и тръгвате в посоката, която ви е била забранена. Пътувайте, организирайте срещи и визити, търсете начини да стопите ледовете и да привлечете важни за сърцето и амбициите ви хора. Предстоят шест дни празници, които някой ще превърне в делници на грижата към близките, семейството и децата, а друг ще отпуши духа на изневярата и ще мисли само за себе си. Дали постъпвате правилно, ще разберете още в следващите два дни.

Водолей
21 януари – 19 февруари
За вас няма невъзможни неща. Прекарвате чудесно, дочаквате близки на сърцето ви гости и сами гостувате на хората, които обичате и цените. Не се ограничавайте, направете крачката към едно перспективно партньорство и не се отказвайте да мечтаете. В живота ви се появява една нова възможност, която може да превърнете в своя мисия и цел. Натрупаната енергия търси начини да излезе навън. Някой ще се заеме с творчество, друг ще работи в градината, а трети ще води задушевни разговори с езика на тялото и душата.

Риби
20 февруари – 20 март
Ден на труден избор. Подложени сте на опън и натиск, трудно вземате решение или тайничко са надявате друг да го вземе вместо вас. Не правете нежелани компромиси, за да не си развалите празниците. Сложете край на летаргията, на примиренческата политика и пасивното изчакване. Може да влезете в конфликти и да загърбите някого в желанието да бъдете с друг. Следвайте личната си отговорност и амбиция. Ако това е невъзможно, оставете важните решения и действия за следващите два дни, когато късметът ще е с вас.

0 коментара:

Публикуване на коментар