Хороскопът

петък, 2 май 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 02.05.2014 

Овен
21 март – 20 април
Давайте го по-лежерно, не се преуморявайте, доставете си радост за сетивата, чувствата и душата. Не се захващайте с групова работа и не поемайте групова отговорност. Почивайте или работете на свой терен. В този ден не се вземат заеми и не се приобщават странични хора към бизнеса, който ви храни. Отнасяйте се с внимание към новите връзки и по възможност ограничете контактите. В тесен семеен и приятелски кръг ще изкарате чудесно и ще си спестите неудобствата на чуждото присъствие.

Телец
21 април – 20 май
Основното изискване на деня е да се ограничат контактите. Препоръчително е всеки да работи в своята градина, да стои близо до проверените с годините хора и да не поема ангажименти, зад които не се знае кой стои, какво иска и в какво положение ще ви постави. Препоръчват се разходки сред природата, релакс на приятни места с приятни хора. Не вземайте прибързани решения. Обмислете всяко получено предложение и дайте отговор в следващите дни. Ако сънувате родителите си, това е знак, че предстоят промени.

Близнаци
21 май – 21 юни
Старайте се да не вземате окончателни решения по въпроси, които ще засегнат личния ви и професионален живот. Препоръчва се уединение, повече приятни моменти с най-близките хора и отказ от афиширане и показност. Може да се наложи да пътувате, да гостувате на два близки рода, но други странични връзки е добре да се избегнат. Не е изключено вмешателство в избора ви, както и опити да ви отдалечат от важното и значимото за вас в момента. Десет пъти прекройте и премислете всичко, преди да направите избор.

Рак
22 юни ­ 21 юли
Препоръчва се отдаденост на дома, семейството и най-близките хора. Не е време за важен избор. Дръжте стария курс на връзки и отношения. Ден на фатални привличания, които може да объркат живота и професионалните ви ангажименти. Отнасяйте се с подозрение към предложенията на непознати. Не правете избор между доброто и злото, не се знае накъде ще кривнете в последния момент. Не работете в екип, не сечете дървета, не подсичайте чуждите мечти. Ден за активен отдих, кой както го иска и разбира.

Лъв
22 юли – 22 август
Ден, свързан с грехопадението, с желанието да се измъкнеш от семейната опека и пътека, да кривнеш встрани и да изживееш вълнуващи мигове с тайната си връзка. Дори и без да сте нагласявали предварително нещата, може да се срещнете с неравностойната любов и да направите ход, за който ще съжалявате. Този ден носи удоволствия и вълнуващи контакти, но в бъдеще за всичко ще се плаща. Препоръчват се оздравителни процедури, неангажиращи разходки и работа на свой терен. Не се оставяйте да ви убеждават в нещо.

Дева
23 август – 22 септември
Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. Съветът е да не поемате ангажименти, които ще ви затруднят или няма да може да изпълните. В личната ви вселена се вклинява чуждо тяло. В началото може и да ви е приятно, но до вечерта ще бъдете принудени да направите нежелани отстъпки и да приемете ограничаващи условия за следващите почивни дни. Обадете се на важните за вас хора и организирайте срещи за утре. Днешния ден прекарайте в уединение, разходки и занимание с личното хоби.

Везни
23 септември – 22 октомври
Днес имате две посоки на избор, едната е грешна и фалшива. С действията си може да обидите един и да накърните интересите на друг. Може би най-спокойно ще се чувствате у дома и сред свои хора, склонни да ви прощават и разбират в трудни моменти. Не си давайте зор за нищо и за никого, движете се по линията на най-малкото съпротивление и не се захващайте с нови проекти. Особено неблагоприятно положение е точно днес да се включите в някаква нова група по интереси. Може да пострадат финансите ви.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на фалшиви връзки, на задкулисни намерения и желание за подвеждане. Не правете това, което не искате да ви се случи. Ще прекарате приятно и релаксиращо сред природата и сред хора, които обичате и ви обичат. Ако не искате да си създадете само неприятности, изключете страничните връзки от обхвата на личните си отношения, намерения и действия. Не канете неприятни гости и не гостувайте на неприятни места. Днес щастието е в тихите семейни занимания, в общуването с природата и децата. Другото е фалш и лицемерие.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Сами си създавате неудобства с участие в действия и мероприятия, които не са ви приятни. Не се насилвайте да правите нещо за някой, който няма да го оцени или ще ви подведе, изостави и измами. Това е един от дните, в които е добре да си затворите вратата, да не допускате странични хора в семейството и в тесния кръг от проверени приятели. Няма да се чувствате добре и ако напирате да влезете там, където не ви искат и не ви пускат. Смирете недоволството и ревността и се заемете с приятни и релаксиращи неща.

Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на неравностойните и фалшиви връзки. Не се препоръчват публични участия, срещи с много хора и посещения в среда, в която не знаете как ще ви приемат и оценят. В този ден се сплотяват семейните редици, мисълта е добре да е насочена към дома, близките, децата и другите подсигуряващи фактори. Всеки поглед встрани, с амбиция или желание за изневери, ще се наказва или ще ви вкарва в преразход на сили, време, пари и чувства. Не търсете съавторство и съвместна творческа инициатива.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес може да обедините около себе си и амбициозните си проекти близки и приятели. Проблемът е, че където се съберат трима, може да се очаква да има предател. Затова не се препоръчва да разширявате контактите, да търсите нови хора за някаква работа или лична инициатива. Ще се справите и сами с всички възложени задачи. Ще има опити за въздействие и влизане в личната ви вселена от връзки и приятелства. Отнасяйте се внимателно към всяка покана и предложение. Ден на уединение.

Риби
20 февруари – 20 март
Това, което днес трудно ще тръгне по правилата, утре ще стане от раз, ще донесе ползи и предимства, ще ви свърже с точните хора и отведе на точното място. Затова използвайте всеки удобен момент от днешния ден за подготовка на подобни срещи и начинания. Обадете се на евентуалните си спонсори и уредете за следващите два дни срещите, на които искате да питате и да молите за нещо. В този ден има особен фатализъм, не се знае кой с какви намерения идва и за какво ти го изпраща провидението.

0 коментара:

Публикуване на коментар