Моторист загина при катастрофа край Асеновград

понеделник, 26 май 2014 г.

Share this history on :
Моторист загина при тежка катастрофа, станала вчера край асеновградското село Избеглии, съобщиха от полицията в Пловдив.
Тежкият инцидент станал около 12 часа. По първоначални данни мотоциклет „Хонда" се движил с несъобразена скорост и поради загуба на контрол на ляв завой превозното средство излязло извън пътното платно и паднало в коритото на река Сушица.
На място е издъхнал 36-годишният моторист от Асеновград, а спътникът му, на 33 години, е настанен в болница за наблюдение.
Работата по случая продължават служители от РУП – Асеновград. 

2 коментара:

Анонимен каза...

мотористите знаят за много големия риск да умрат на пътя с тези бързи мотори, това е техен съзнателен избор, няма какво да се направи.

Анонимен каза...

da umrat vsi4ki motoristi basi oligofrenite kato mi se pravite na sustezateli idete v Sustezatelni pisti i se pokajete tam, a ne v Ulici i da zastra6ite jivota i na durgite tapanari takia !. Edin dobar 6ofior moje samo da bude kogato spazva pravilata i zakona po puti6tata. az na tova vikam dobur 6ofior oligofrenci :) Mnogo se filmirate s tiq 6ibani motorni filmove i zagivate na mqsto samo pri 1 katastrofa !

Публикуване на коментар