Борисов: Незабавна оставка и да се махат псевдопремиерът и псевдопредседателят на Народното събрание

неделя, 25 май 2014 г.

Share this history on :
Искам да благодаря на българския народ и на Господ, че за пореден път оцениха всичко, което сме направили, кадрите на ГЕРБ и експертния потенциал, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.
Не искам да говоря, защото винаги говоря въз основа на факти. Нека да не говорим сега. От направените класирания и резултатите, които са обявени в медиите, има един победител и това е ГЕРБ.
Утре, 12:00 часа, ще дадем пресконференция, каза Борисов.
Колкото и да не ми е приятно, трябва да поздравя Бареков. ДПС отново са в отлично състояние.
За пореден път ГЕРБ победи столетницата. Ние не само победихме Станишев, ние победихме лидера на ПЕС в България. Псевдопремиерът, псевдопредседателят на Народното събрание, след този вот, незабавно да подадат оставки и да се махнат от местата, които са заели. Незабавна оставка и да се махат, посочи още Бойко Борисов.
След този вот кабинетът „Орешарски" да подаде оставка. Народът им каза, че те не са за тези места, този резултат значи незабавна оставка и предсрочни избори. Вотът на недоверие беше днес.
Да е жив и здрав Станишев, дълги години да е председател на БСП. Те не могат да спечелят в България, как ще спечели ПЕС в Европа. ЕНП категорично побеждава в Европа, каза Борисов.
Никой не ме е търсил, никой не ми е честитил, каза Борисов.
Ако депутатите на "България без цензура" не подкреят вота, ще значи, че коалицията е четворна. Миналата година направихте всички тези сакатлъци, с бюлетината, в деня на размисъл, затова тези една година съсипаха България. Като партия победител, ще чакаме другите да търсят сближаване с нас. Зад нас стоят стотици хиляди избиратели. Няма логика, ние да търсим сближаване с другите, каза Борисов.
„Атака" няма право да участва, хората не ги искат. Орешарски има ли морал, има ли срам? Честитя на Станишев, че отива в Брюксел, каза Бойко Борисов.
„Аз виждам реално утре да си подадат оставка и да почнат предсрочни избори", каза той.
„За съжаление, разсипват държавата и разсипването на България се знае, че се дължи на БСП, ДПС и „Атака", допълни Бойко Борисов.
В началото на брифинга от Младежката организация на ГЕРБ скандираха „Победа" и „Бойко".

5 коментара:

Анонимен каза...

Никаква оставка на Орешарски...бг народ иска работещти институциииииии...а не анархия,безредици...никога повече Бойковизъм

Анонимен каза...

Точно така, шумкарите които окупираха властта, да се изтеглят пълзешком към гората

Анонимен каза...

Е, народе български, какво направи ти бе, сега никой не може да затвори тъпата уста на Тиквата, ще се пръсне от фукни и простотии.

Анонимен каза...

Станишко е безволево и страхливо човече, провалил се политик и не-ставащ-за нищо председател на партията си. Досега това не ме трогваше особено, нито ми беше интересно. Беше си проблем на неговите съпартийци и другари на “Позитано”. Да им е жив и здрав и да си го носят на рамо. До днес, когато това недоразумение създаде предпоставки за ново възвеличаване на герберасткия вожд и подновяване на безпределния му апетит за власт. А това вече е и мой проблем! Защото ново управление на ГЕРБ ще изпразни моя джоб, ще убие бизнеса на моите клиенти, а оттам и моя бизнес, ще съсипе живота на мои близки и приятели!

Това е проблем на целокупния български народ, без оная герберастка прослойка, която, подобно на хиена, ще се храни от труповете на българските предприемачи. Това, че не са спечелили изборите, е проблем на Станишко и неговата партийка. Това, че ГЕРБ спечелиха, вече не е проблем само на Станишко, а и мой проблем. И понеже Станишко не знае как и не може да реши проблема “Боко и герберастката му шайка”, време е Станишко да си ходи. Но не в Брюксел, а там, където няма да вреди на никого! Като преди това върне на държавата парите, които с Моника направиха при Царя, тройната коалиция и герберасткото управление! Това е справедливо! И да не забрави да се извини на българите!

Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

Анонимен каза...

Да живее Пацо Орехчето - възроди българската икономика, създаде нови работни места, българите вече се връщат и не мислят да емигрират в Европа. Пожарникаря да си гледа маркуча

Публикуване на коментар