Бареков: Образът на Рамадан Кунев е срамна страница от историята, която никой няма да си спомня

петък, 2 май 2014 г.

Share this history on :
От пресцентъра на "България без цензура" беше разпространено следното изявление на лидера на партията Николай Бареков:

"По повод тиражираните опити за черен ПР в някои сайтове заявявам, че нито съм получавал нито съм отказвал каквато и да е покана за дебат от Рамадан Кунев, Меглена Кунева, Реджеп Тайип Ердоган или който и да е друг представител на затихващия Реформаторски блок. Атаките от страна на тези умиращи партии към по-силните от тях и слабата подкрепа, която ще получат на евроизборите, означава само, че вече съм спечелил част от личната ми битка със старите партии на статуквото. С чувство на изпълнен дълг мога да заявя, че събирателният образ на „Рамадан Кунев" е вече само една срамна страница от историята, която никой няма да си спомня!
Отново отправям покана за дебат с партиите, които останаха на хоризонта - ГЕРБ, БСП и ДПС, защото те са истинската причина за бедността, безработицата и нещастието, с които живее българският народ. Криенето на Борисов, Станишев и Местан от мен и от българския народ е ясен знак за техния страх, срам, гузна съвест и нека българският гласоподавател си даде сметка за това, когато излезе да гласува на 25 май. Дотогава „България без цензура" заедно с ВМРО, Земеделския народен съюз и Гергьовден ще продължи разговора със стотиците хиляди граждани на България, с които се срещаме ежедневно."

4 коментара:

Анонимен каза...

И ТИ СИ СЪЩАТА ЧАЙКА , АМА ........................... !!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Бареков, ти си най големия лъжец в момента в България!!! Сладко говориш, дори сам си вярваш...как няма да ти повярват стотици простички хора, щом успя да излъжеш умници като Росен Петров и Каракачанов? Но влезеш ли в парламента, ще направиш коалиция с БСП и ДПС щото Пеевски е спонсор на партията ти. Тогава ще сте мнозинство в парламента и никога повече ТРОЙНАТА ВИ КОАЛИЦИЯ НЯМА ДА ДАДЕ ВЛАСТА ЗА ВЕКИ ВЕКОВ!!! Ти си една мишка и само на това разчиташ нещастнико, но направиш ли тази коалиция...ден няма да видиш !!!

Анонимен каза...

??? ВЛАСТТА???

2 МАЙ 2014 Г., 17:36!!!!! ....ОТВРАТ!!???????
Дайте да върнем социализма, с една партия. Вашата логика ме води до следната мисъл. Само вие да сте на власт. Нека победи този, който ще може да извади България от кризата. А дали ще е Иванчовата партия или Аметовата партия,...ще стане ясно на 25 май 2014 година. Успех на всички партии!

Анонимен каза...

Тази долна подлога - бюреков - се оказа най големият лъжец, подлец,рекетьор и циркаджия Не знам колко ли ще му се вържат на празнодумието му. Поредният клакьор и поръчков пинокио

Публикуване на коментар