Арестуваха екип на телевизия СКАТ и кандидат-евродепутат от НФСБ

неделя, 4 май 2014 г.

Share this history on :
Гръцката полиция е арестувала български кандидат за евродепутат от НФСБ, общински съветници и ТВ екип на СКАТ пред лобното място на Гоце Делчев, съобщиха от пресцентъра на Националния фронт за спасение на България.
„Гръцки цивилни лица от службите за сигурност задържаха екип на телевизия СКАТ и членове на НФСБ в околностите на с. Баница, Серско. Задържаните са Борис Ячев – кандидат за евродепутат от НФСБ и бивш народен представител, Георги Тренчев – общински съветник на НФСБ от Разлог, Павлин Цветков – общински съветник на НФСБ от Правец, репортерката Мария Цветкова и операторът Владимир Савчев от ТВ СКАТ", се казва съобщението.
Според него в непосредствена близост до лобното място на Гоце Делчев, убит на днешната дата преди 111 години, българите са спрени, иззети са им документите за проверка, претърсен е автомобилът им. Те са били на поклонение на лобното място на Гоце Делчев, се казва още в съобщението. „На задържаните българи е забранено да снимат с видеокамера и фотоапарати и на практика са арестувани. За случая е сигнализиран българският консул в Солун", съобщават още от НФСБ.

0 коментара:

Публикуване на коментар