Хороскопът

понеделник, 5 май 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 05.05.2014

Овен
21 март – 20 април
Сутринта ограничете контактите. Навлизате в рисков период. Седнете на трапезата и не ставайте от нея. Колкото и да изядете, няма да напълнеете. Не се занимавайте с несвойствени дейности и не се бъркайте в работата на другите. Не пътувайте късно вечерта. Рискувате повече от необходимото с участия в каскадьорски инициативи. Попадате в нарушения или ставате виновни за чужда вина. Проблемите ви идват от желанието да направите впечатление, а така събирате евентуалните си спонсори с голямата си конкуренция.

Телец
21 април – 20 май
Може да се постигне всичко, стига да проявите максимална активност и да се стремите към постигането на важна цел. Не се отказвайте и от хубавата храна. Днес не се пълнее. Пътувайте, гостувайте и канете гости. Посетете приятни места, събирайте билки. Вечерта е добре за среща със спонсори. И на 4-ти може да се надявате на протекция от близки и приятели в чужбина. Каквото не се получи днес, може да стане или да се отложи за утре. В този ден имате много посоки на избор, ръководете се от инстинктите.

Близнаци
21 май – 21 юни
Луната напуска вашия знак, но не и късметът ви. Днешният ден дава много посоки на избор, както и възможности за делови и приятелски срещи, за обилни обеди и вечери, които няма да нарушат диетата ви. Черешката на тортата идва с много любов, канена или неканена. Предстоят пътувания и срещи, които ще ви сближат с бъдещите ви партньори и спонсори. Днес и утре може да откриете нещо ценно и отдавна търсено. Бъдете внимателни и наблюдателни. Ако защитите нечие достойнство, печелите покровител за цял живот.

Рак
22 юни – 21 юли
Луната навлиза във вашия знак. Това е единственият ден за месеца, в който храната се изгаря без остатък в организма. Позволете си всякакви вкуснотии. Доставете си удоволствие. Изкарайте на повърхността всички насъбрани чувства и страсти. Не се притеснявайте да си поплачете и да се посмеете от душа. Защитавайте справедливи каузи и хора, чиято позиция смятате за правилна. Днес правото и законът влизат в тежка битка с беззаконието. Може да се окажете част от тази игра, която невинаги се играе по правилата.

Лъв
22 юли – 22 август
Днес прекрасно се усвояват нови знания и умения, както и храната. Спортувайте, търсете начини за влизане в нова среда и се оглеждайте за спонсори. Днес съдбата може да ви сблъска челно с човек, който ще остане задълго или завинаги в живота ви. Някой ще се реши на подвиг в защита на чужди интереси, друг ще дочака покровителство, което ще му помогне да намери нова работа и да тръгне в нова житейска посока. Съдбата среща гърнето с похлупака, дава възможност и на двете страни да направят едно неделимо и непобедимо цяло.

Дева
23 август – 22 септември
До обед нещата при вас вървят трудно, но след това късметът ви се отпушва като пълноводна река. Проявете цялата си творческа активност и се стремете активно към целта, която преследвате от доста време. Диетите са вредни, хапнете си до насита. Постъпете във всяко житейско положение така, както ви диктува душата. Ако трябва да защитите личните си принципи и интереси или тези на друг, ще се справите блестящо. Талантите ви ще изпъкнат ярко. Може да ви забележат спонсори и мениджъри. Чакайте изгодни предложения.

Везни
23 септември – 22 октомври
Денят минава под флага на верността, принципната политика, чувството за дълг и добре свършената работа. Ще се наложи да защитите свои и чужди интереси. Ръководете се от инстинктите и правете това, което смятате за правилно и ви идва отвътре. Няма значение кой какво ви казва и как се опитва да ви повлияе. Не са изключени конфликти, опити да ви влизат в личната територия, да ви отказват от планове и намерения. Не лъжете, кажете си точно какво и как го искате, за да няма недомлъвки и неразбиране. Проявете истинските си чувства.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Навлизате в един от най-успешните си периоди за годината. До три дни в живота ви нещо ще се отпуши и ще тръгне напред. Действайте активно и настъпателно в днешния ден. Не се страхувайте да влезете в битка за защита на свои и чужди интереси. Не се отклонявайте от принципите си и ще бъдете възнаградени. Ден за хубавото хапване и умереното пийване. Препоръчителни са разходки сред природата и бране на билки. С гъбите по-внимателно. Планирайте за тази вечер и за утре среща с евентуални благодетели.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Навлизате в период на възраждане и нарастване. Ще ви се обадят с изгодни предложения. Някой ще събере нужните му майстори, друг ще привлече спонсор и сам ще играе подобна роля в живота на тези, които обича и цени. Всичко предприето ще ви носи късмет и предимства, ще променя живота ви в една положителна и градивна посока. Мислете позитивно, не се страхувайте да излеете навън чувствата, които таите, и да разкарате насъбрания в душата негативизъм. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно.

Козирог
22 декември – 20 януари
За родените в първата декада денят е шарен, доброто и злото се преплитат, показвате слабите и силните брънки в живота ви. Проявете характер, кажете каквото ви е на сърце, увеличете дистанциите с тези, които ви нараняват и обиждат, и обърнете повече внимание на хората, които наистина ви ценят и обичат. Диетите са противопоказни. Не се отказвайте от удоволствията на живота, от добрата храна и веселата компания. В труден момент ще ви помогнат хора, които може завинаги да останат в живота ви.

Водолей
21 януари – 19 февруари
От днес има вероятност да поемете в нова житейска посока, да намерите едно полезно и релаксиращо за вас място и човек, който да преобрази бъдещето ви. Не лъжете, бъдете принципни, няма значение дали ще се изложите, или ще спечелите от това. Денят се свързва с началото и с края. Една сълза и една усмивка ще ви покажат кое си отива и кое окончателно се установява в живота ви. Организирайте си приятелски срещи, не оставайте сами. Това, което отдавна търсите, ще ви намери, дори и да не вярвате.

Риби
20 февруари – 20 март
Прекрасен, творчески и релаксиращ ден. Бъдете себе си и ще спечелите повече, отколкото си мислите. Ден за спонсорски и дарителски инициативи. Поканете гости и се съберете с приятели. Диетите в днешния ден са противопоказни, но е добре да се наблегне повече на салатата. Препоръчват се разходки сред природата, бране на гъби и билки. Правете това, към което нещо ви влече, търсете начин да се срещнете с хората, които ви привличат, и не правете компромиси, които душата и тялото ви не приемат.

0 коментара:

Публикуване на коментар