Хороскопът

понеделник, 26 май 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 26.05.2014

Овен
21 март – 20 април
Действайте активно и изпреварващо. С лекота ще прескочите прегради и ограничения. Може да излезете с чест от тежка за вас ситуация, да намерите нова работа и да спечелите допълнителни пари. Разгърнете личния си потенциал и активност. Не чакайте да ви канят, а сами направете предложенията, които ще ви осигурят предимства. Денят е благоприятен за пътувания, за огледи на имоти и терени, за срещи с посредници и снабдители. Сънищата носят интуитивни прозрения за бъдещето.

Телец
21 април – 20 май
Луната навлиза във вашия знак и преминава през градусите си на финансова екзалтация. Днес наистина може да спечелите повече пари, отколкото сте се спазарили или очаквате. Купеното евтино ще продадете скъпо. Ще ви правят услуги и отстъпки от цени на стоки и услуги. Действайте активно, светофарът на живота ви свети в зелено. Не се колебайте да вземете каквото ви се предлага и каквото шансът изпрати насреща ви в този ден. Ще се радвате на разбиране и материална подкрепа. Каквото посадите, ще се хване.

Близнаци
21 май – 21 юни
Днес може да отхвърлите всяко съмнение и да преодолеете всяко препятствие по пътя си. Задвижете належащата работа, организирайте срещи и посещения, които ще ви донесат ползи и предимства. Имате шанс да спечелите повече от очакваното, да реализирате печалба в момент, когато другите губят и се оттеглят от пазарната ви ниша. Не се съмнявайте в потенциала си. Каквото задвижите днес и утре, ще ви държи влага дълго време, ще ви храни и носи удовлетворение за месеци напред.

Рак
22 юни – 21 юли
Ден на водата, която не знае прегради. Ще се почувствате в свои води, ще направите верен и точен ход на работното място и ще заработите допълнителни пари или личното си повишение. Не се спирайте и ограничавайте сами. Всеки старт ще е успешен, всяко начинание ще ви вади от глухия коловоз, в който напоследък се движите. Ден за срещи, делови и производствени разговори и обсъждане на болни теми. Ще постигнете своето и ще убедите другия да ви помага и съдейства. Работещите в сферата на изкуството показват ниво.

Лъв
22 юли – 22 август
Днес пътят ви е осеян с препятствия. Срещате неразбиране, чувствате дискомфорт, отказват ви подкрепа и пари. Някой цели да се облагодетелства от вашите постижения, да се прилепи към вашата лична кауза и да ви манипулира. Само един Телец в момента, може да изманипулира един Лъв. Ден на сблъсъци на интереси, от които ще излезете по-силни и можещи. Не очаквайте подкрепа там, където до момента не сте я намирали. Ще докажете сила и воля, ако се справите сами. Проблемът е, че харчовете ви се увеличават.

Дева
23 август – 22 септември
Днес и утре съдбата ще е изключително благосклонна към намеренията, амбициите и начинанията ви. Съветът е да действате смело, с натиск, сила и увереност. С лекота ще вземете изпит, ще се представите добре на конкурс и с голяма вероятност ще ви предпочетат за работната позиция, за която кандидатствате. Пътят пред вас се превръща в широка магистрала. Може да се надявате на повече екстри, повишение и придобивки, а до два дни и любовта ще ви изненада с неочаквано предложение.

Везни
23 септември – 22 октомври
Днес правите крачката, която ще отприщи насъбраната ви енергия и жизнен потенциал. Не се съмнявайте в силите и възможностите си. Търсете си правата, явете се на прослушвания и конкурси, обсъдете с шефовете вероятностите за повишение. Личното ви обаяние нараства, оказвате се на точното място в подходящото време и правите удар в бизнеса. Препоръчват се пътувания по море и водни процедури. Мислете за нещо прекрасно и животът ви ще се промени към добро. Върнете си дълговете.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес някой ще прекали в желанието да ви притиска и използва. Ще прескочите всяка бариера, ще отминете като малка гара авторитетите, които ви казват да изчакате, да не правите нищо, да не се борите с обстоятелствата, които ви пречат да напреднете и успеете в живота. Вероятно е да направите крачка, след която животът ви няма да е същият. Някой може и да се подхлъзне на една илюзия, но това е начинът да провери личната си стабилност в работата и в живота. Следвайте интуитивния си избор и няма да сбъркате.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на неочаквани открития и разкрития, които ще ви помогнат да вземете правилното решение и да тръгнете в истински важната за вас посока. Всяка инициатива ще носи късмет и придобивки. Не чакайте покани, посетете хората, които могат да ви бъдат от полза. Ползвайте консултантски и рекламни услуги. Най-неочаквано ще намерите изход от ситуация, която от доста време не ви дава мира и покой. Днес няма невъзможни неща, всеки жест е от значение. Приятелските и роднински връзки се подлагат на тест. Истината излиза наяве.

Козирог
22 декември – 20 януари
Днес и утре правите опит за летене в съвсем нова посока. Изпълвате се с оптимизъм и добро настроение. Ще ви приемат с овации в местата където отивате. Дори и молбите ви ще бъдат очаквани и добре приети. Препоръчват се пътувания и творчески командировки. Намерете време да огледате лично условията, при които ще работите, и базата, които ви се предлага. Не оставяйте нищо в ръцете на посредници. Може да изиграете подобна роля за някого и да спечелите добри пари. Късметът е с вас.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес сте поставени между чука и наковалнята. Ще се наложи да изберете от две злини по-малката. Ако условията някъде не ви удовлетворяват, бягайте и направете нужните промени независимо от реакцията, която ще дойде от страна на тези, които зависят от вас или от които вие зависите. Няма да ви оставят на мира с претенции и увещания. Ще се наложи да направите болезнен избор, но без него ще останете разпънати на кръста между две възможности. Част от парите ви отиват за погасяване на дългове.

Риби
20 февруари – 20 март
Денят е свързан с водата и с интуитивните възприятия. Ще откриете подсъзнателно правилния път във всяка ситуация. Доверете се на инстинктите, не вървете против себе си независимо от цената, която трябва да платите. Тенденцията е да се измъкнете сухи от всякакви рискови и неудобни ситуации и да преодолеете и най-високите прегради. Ден на постижения на работното място и добра оценка от страна на бъдещите работодатели. Време е да поставите условията си. Работа и амбиция вървят ръка за ръка.

0 коментара:

Публикуване на коментар