Хороскопът

четвъртък, 8 май 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 08.05.2014

Овен
21 март – 20 април
Не бързайте, отложете важните си срещи за следобед. Събирайте информация за работата, която се налага да вършите, или за сделката, която подготвяте. Ако се хвърлите на първата предложена възможност, ще сбъркате и ще се ядосвате на нетърпението си. Намерете време за приятели и близки, както и за хора, които отдавна търсят връзка с вас. Всеки контакт е от значение и ще донесе ползи в бъдеще. Навлизате в период на градеж и реставрация. С лекота правите крачка в една важна и перспективна за вас посока. 

Телец
21 април – 20 май
Навлизате в един от силните си периоди за месеца. Пазете се от обвързвания до обед, но ако съдбата ви предлага възможност, опитайте да привлечете някой, който ще ви бъде от полза. Не позволявайте на емоциите да ви контролират и разбалансират. Ще има опити за провокация в началото на работното време, но към края вече ще сте овладели положението и ще доминирате във всяка ситуация. Чакайте изгодни предложения. И у дома някой ще е свършил неприятната работа, а за вас ще остане само това, което ви доставя удоволствие.

Близнаци
21 май – 21 юни
Започнатото днес ще ви създава проблеми, ще тръгне накриво или ще изисква повече пари от договореното и обещаното. До обед газите в мътната вода на неразрешимите проблеми. Някой  допълнително ви затруднява с работата, която не може да свърши или все отлага за друг път. Ще се нагърбите с допълнителни задачи, ще ви теглят в няколко посоки, ще се наложи да правите болезнен избор и да влизате в отношения, от които няма да имате полза. Вечерта се прибирате с желание за покой и разбиране. Дано партньорът ви ги осигури.

Рак
22 юни – 21 юли
Не тръгвайте с голямата кошница. До обед шансовете ви за печалби и постижения са по-малко. Ако сте на изпит, изчакайте почти всички да минат преди вас. С напредването на деня растат и възможностите ви за печалба и постижения. Почти в края на работното време може да ви се обадят с изгодно делово предложение. Ще се окажете в списъка на желаните гости навсякъде, където отивате. Енергията ви нараства. До вечерта ще  разрешите спорове или неприятни положения, които от доста време ви затрудняват.

Лъв
22 юли – 22 август
Родените в последната декада да не бързат, да изчакват ходовете на колеги и шефове, да се съобразяват с исканията на близките и децата. До обед напредвате мъчително и срещате повече спънки по пътя си. Отложеното за следобед ще тръгне по правилата и в следващите дни ще донесе късмет, пари и материални придобивки. Вървите към уреждане на имотни спорове. Намирате начин да съживите бизнеса си или да поставите основите на нещо ново и значимо.

Дева
23 август – 22 септември
До обед още сте в зоната на здрача, трудно напипвате вярната посока и може да направите избор, от който после да се откажете. След­обед навлизате в силен и творчески период и до два дни ще постигнете напредък в работа и бизнес. Може да се окажете до важен източник на сили и ресурси в тези трудни и гладни времена. Чакайте предложения. Представете си колкото можете по-ярко основната линия и посока, която искате да следвате и направете крачката към нея. Неприятностите от днешния ден бързо ще отминат.

Везни
23 септември – 22 октомври
Избягвате делови срещи и приятелски визити до обед. Попадате на компроматна атака или на нелоялна конкуренция. Следобед всичко, което предприемете, ще тръгне по правилата и ще носи ползи. Стремете се да градите, а не да разрушавате, да се разделяте и слагате край на лични връзки. Днес и утре може да направите първата копка в градината на професионалните и семейни отношения. Някой ще направи предложение, друг ще дочака такова, а трети ще изиграе решаващата посредническа роля.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Излизате от труден и неблагоприятен период. Не бързайте в началото на работното време да заложите новите си изисквания или програми. Ще се наложи да водите тежки битки и да се съобразявате с някого. Отложеното за следобед ще бъде подкрепено и подпомогнато от някой в нужда или от съдбата, която ще срещне търсещия с предлагащия нещо важно и за двамата. Денят се свързва с фонтана с преливащата енергия, която трябва да се използва разумно и по правилата. Търсете начин да оправите отношенията у дома.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на излъганите надежди, на прибързаните действия, които ще ви изправят пред заключени врати и сърца. До обед го давайте по-лежерно, не искайте много от живота, не надигайте глас в защита на губещи интереси и каузи. Следобед има шанс молбите ви да бъдат чути, но каквото и да ви дадат или предложат, няма да ви е достатъчно. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, започнете ремонти и поправки, без да спирате належащата работа. Ще ви е трудно, ще се наложи да правите компромис с качеството.

Козирог
22 декември – 20 януари
Денят може и да не тръгне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Не започвайте с големи крачки, очаквания и надежди. Може да ви саботират и поставят пред свършен факт. Следобед действате силово и амбициозно и постигате много повече от предвиденото. Всичко ще върви по план или поне ще следва посоката, която вие сте избрали, а шефовете само са одобрили. Започнете ремонти и строителство, сформирайте свой екип и оглавете такъв. Ще ви одобрят при кандидатстване за работа.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Не се опитвайте да се доказвате на всяка цена. Започвате трудно деня, с притеснения и неприятни обаждания, но до вечерта ще коригирате посоката, ще направите нов избор и ще вземете това, което по право ви се полага. Почти в края на работното време може да ви потърсят с изгодно предложение и покана. Не бързайте да отказвате, да се изпълвате с неудовлетворение и нежелание. Този ден може да възроди стара връзка или да ви помогне да срещнете новата. Нищо да не се руши, защото още утре ще ви потрябва.

Риби
20 февруари – 20 март
За родените в първата декада денят ще започне с противопоставяния, служебни и семейни конфликти. Срещате силен опонент. Не се опитвайте да изпълняват всички нареждания, защото ще си противоречат и както и да постъпите ще сбъркате. По възможност се оттеглете от активна дейност и не водете преговори. Към обед ще се изплъзнете от нежеланите обвързвания, но може да влезете в нови. Търсете начин за помирение и смирете амбицията. Всичко, което правите, нека е със стабилна и здрава основа, иначе ще се провали.

0 коментара:

Публикуване на коментар