Николай Бареков даде курбан за Гергьовден, настоява за възстановяване на Българската армия

вторник, 6 май 2014 г.

Share this history on :
Само възстановяване на българската армия може да ни спаси от сценарии, като този в Украйна. Това обяви Николай Бареков по време на курбан за Гергьовден, който "България без цензура" и коалиционният й партньор „Движение Гергьовден" дадоха в София.
 „Това, което се случва в Украйна, може да стане и в България, ако разчитаме само на нашите съюзници. Някой опази ли територията на Украйна?", попита лидерът на ББЦ. Той отсече, че единственото, на което ние можем да разчитаме, ако някой посегне на нашата територия, е собствената ни армия.
Затова нaстоя за незабавното й възстановяване, което трябва да започне с връщане на казармата. „Ако една армия е в бойна готовност, няма как няколко човека с картечници да свалят нейните хеликоптери", посочи той. Без казарма няма армия, тя е фундаментът на армията и аз гарантирам, че ако хората ни изберат на 25-и май и на предсрочни парламентарни избори, на парада ще маршируват няколко хиляди войници и лично аз ще го водя, обеща Бареков и посочи, че другата алтернатива е това, което прави Плевнелиев.
Бареков отново настоя, че за Украйна е необходима позиция на ЕС и че е нужно българското правителство да се размърда и президентът да свика КСНС. Той призова да се помогне на етническите българи да се върнат у нас, като им се осигурят паспорти и транспорт до България.
„Не може да храним сирийските бежанци, а българи да умират на една ръка разстояние. Западна, Североизточна България и Странджа-Сакар са готови да ги приемат. Това са етнически българи, които ще подобрят работната сила в България, а не да разчитаме на бежанци от Сирия. Не може eтнически българи да избират дали да живеят в Украйна, или в Русия, тяхното място е в България, в ЕС", отсече лидерът на ББЦ.

2 коментара:

Анонимен каза...

И аз настоявам, щото растат само пикльовци.

Анонимен каза...

Кюфтета, кебапчета, Курбан! Голям палячо!

Публикуване на коментар