Хороскопът

четвъртък, 11 декември 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 11.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Ден свързан с мрежата, която ни свързва, но и с мрежата, в която може да попаднем, свързвайки се с неподходящите хора в неподходящото време и място. Родените във втората декада може да извадят късмет поради чуждото предоверяване и неопитност, но другите трябва доста да внимават и да се постараят, за да извлекат ползи от личните си инициативи. Ден на твореца индивидуалист, на този, който не се доверява на всеки и не вярва на големи думи и обещания. Ако пък нещата се окажат истински, нищо не пречи да се възползваш.
Телец
21 април – 20 май
Един от неблагоприятните дни в този месец за годежи и брак, за сключване на нови договори и юридически споразумения. Тенденцията е към лъжи и измами, които ще ви вкарат в конфликти, а впоследствие ще ви донесат здравословни или финансови проблеми. Ден на паяка, плетат се мрежи и интриги. Зад маската на благоприличието се вършат непочтени и неприлични неща, хвърля се кал в чуждата градина и се взимат неща, които друг е заслужил или поръчал. Попадате в доброволна или принудителна изолация.
Близнаци
21 май – 21 юни
Денят изисква добра преценка и информираност, работа на свой терен и ненамеса в чуждите дела. Във всяка покана и жест ще има задкулисни намерения, които ще лъснат в следващите дни. Вероятно е да ви направят комплимент и услуга, която ще ви струва скъпо. Не влизайте в зависимости и не подписвайте прибързани споразумения. Не теглете кредит и не участвайте в залагания. Всичко, което ви предлагат, е по-скоро фалшиво и измамно, отколкото истинско и реалистично. Търсете уловката.
Рак
22 юни – 21 юли
Един от опасните дни за месеца, в който хората се лъжат един друг, провалят съвместните си дела и влизат в неточни и губещи връзки. Отнасяйте се много внимателно към подхвърлените идеи. Не си сменяйте работното място и не търсете съдействие от хора, които и друг път са ви подвеждали. Намалете алкохола и внимавайте, ако взимате силни лекарства. Близо до огън ще ви дойдат благи и спасителни мисли, ще намерите правилния изход от ситуацията. Запалете лампите, мислете позитивно, нека ни е светло и на душите.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес доминирате в ситуацията, не се съобразявате с никого, извличате максимални ползи и облаги от съвместната делова и творческа работа. В този ден няма равностойност, сключените договори ще работят повече за благото на едната страна. Ще имате възможност да притиснете длъжниците до стената, да си поискате дължимото и да впрегнете колективната инициатива в защита на личните си планове и бизнес интереси. Днес Лъвът играе роля на обединител, но не се знае за кого точно работи и на какво може да се надява в бъдеще.
Дева
23 август – 22 септември
Не вярвайте на думи и сълзи. В момента много неща се изкривяват, казват се завоалирано и не са подложени на проверка. Не развявайте като свое знаме чуждите идеи и начинания. Не се изказвайте и не взимайте страна в спорове, особено ако не сте наясно кой управлява и доминира в ситуацията. Днес големите играчи разместват пионките на масата. Някой ще се почувства прекалено значим и ще направи ход, с който ще отпадне от играта. Не предприемайте нищо съществено, насрочете важните си делови срещи за следващите дни.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на паяка, на мрежата, която оплита целия ни живот с полуистини и лъжи, с желание за използване и манипулация. В такъв момент и най-добрите ви намерения може да обслужват чужди цели и интереси. Ако обстоятелствата позволяват, останете си у дома или на място, където се чувствате сигурни, желани и защитени. Не се включвайте в инициативите на колеги и шефове, независимо обещаните печалби и екстри. Търсете уловката в отправените покани и съобщения. Ден на твореца индивидуалист.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на тежък избор. Не предприемайте нищо важно и съществено за дома и бизнеса ви, не взимайте страна в спор и не подписвайте съмнителни договори. В момента се играе задкулисно, правят се сметки, в които едва ли ще бъдете включени като печелившата страна. Внимавайте с кого се срещате и какви теми обсъждате. Бъдете сигурни, че в предложените идеи ще има уловка, която няма да разберете и с голяма вероятност ще се хванете в капана за наивници. Отложеното за утре носи късмет и внася положителни корекции в плана.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес сте на почит, издигат ви в службата, развяват идеите ви като знаме, под чийто флаг може да се осъществят на практика общи каузи и цели. Вероятно е да повярвате на неискрени думи и откровени лъжи, да дадете съгласието си за реформи и промени, които ще работят за чужди интереси. Не пренебрегвайте своите намерения и изисквания заради чуждите, независимо какви ползи може да имате. Подписаните договори ще се окажат обвързващи и използващи. Оставете си вратичка за измъкване.
Козирог
22 декември – 20 януари
Препоръчва се работа на свой терен, със свои пари и свои хора. Всяка крачка извън територията, която познавате и охранявате, може да ви коства пари, загуба на време и нерви. Конкуренцията прави изпреварващ ход, но още утре ще дадете заслужен отпор на чуждите напъни и интереси. В момента е добре да не се обвързвате, да не търсите съавторство и протекции, за да не платите висока цена за направената услуга. Вечерта ще ви дойдат чудесни идеи, които до два дни ще донесат ползи и печалби. Изчакайте своя печеливш ход.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Един от най-рисковите дни за месеца, особено за родените във втората декада. Останете където сте, не правете първа крачка към важна за вас цел и амбиция. Не реагирайте на впечатляващите идеи, с които някой иска да ви зариби, да ви постави под своя опека и контрол. Отложете рискови и каскадьорски изпълнения и не се хващайте на бас. Лош ден за водене на дела и среща с посредници. Юридическите ви инициативи удрят на камък или се превръщат в част от градежа на конкуренцията. Не лъжете, допълнително се затруднявате.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието, особено при злоупотреба с алкохол и лекарства. Бъдете внимателни, не посягайте към чашката, ако имате важна работа за вършене или пътуване, което не може да се отложи. Работете със свои средства и на свой терен, независимо че ще спечелите по-малко. Доверете се на сънищата си, в тях има предупреждение за опасност. Обмислете постъпки, намерения и начинания. Утре до обед с лекота ще направите верния ход, но после до вечерта очаквайте негативна реакция.

0 коментара:

Публикуване на коментар