Бащата на Енимехмедов: Много хора ми казват - ех, да беше гръмнал Доган!

понеделник, 17 март 2014 г.

Share this history on :
Бащата на бургазлията Октай Енимехмедов, който беше пуснат под домашен арест и в момента си е у дома в Бургас, загатна за политически амбиции на сина си:
„Не знам дали ще прави нова партия или нещо. Но подкрепя младите и студентите. Никоя от действащите политически сили не му е на сърце", каза през сълзи развълнуваният Хасан Енимехмедов, часове след като за пръв път видя сина си освободен от софийския затвор. Просълзеният родител смята, че Октай е силен духом, но много изтърпял. „Като тежка казарма беше това, през което той премина", обобщава бащата.
Хасан Енимехмедов, не живее с майката Айше и двамата си сина. Той обаче посети Октай в бл. 24 на бургаския ж.к. „Славейков".
„Ще му нося риба често, отслабнал ми се видя. Искам да хапне, да се чувства добре. Знаете ли, бях загубил смисъл да живея. Щастлив съм, че момчето ми се прибра, че го пуснаха. Прегърнах го, не съм спал цяла вечер да го чакам", разказва емоционално Хасан.
„Много хора ми казваха: „Ех, да беше гръмнал Доган". А аз не мисля, че това е правилно!  И му казвах и на него: „Сине, ако беше го убил, щеше да си обикновен убиец". А той не е, повярвайте ми", разсъждава бащата.
Хасан Енимехмедов, който е рибар, ще посещава сина си всяка седмица. Разказа, че по-малкият му син вече се чувства добре. Не бърза с политиката и изявленията. „Ще си отпочине, ще помисли, ще реши и тогава ще говори. Знам, че има какво да каже, ама те не му дават мира. Не го питайте, нека се успокои", обясни още Енимехмедов. „Говорихме малко с него, но има време. Сега вярвам, че нещата ще се оправят. Вече чакам внуци от двамата ми сина - Метин и Октай, за да има смисъл за какво да живея", каза чистосърдечно Хасан Енимехмедов.

6 коментара:

Анонимен каза...

Синът ти, уважаеми, е един обикновен сопол, който си мисли, че е прероденият Левски. Не всички синеоки мъже са апостоли...

Анонимен каза...

Съгласен съм с теб 16:11

Анонимен каза...

Готини са и тримата-бащата и двамата му сина, а майката не можем да я оценим,защото не се е изявила...?! Имам впредвид външността им, относно ...без мнение...нека се разберат, ако е възможно...?!?!?!?
Омразата е свещена. Омразата - това е възмущение на силните и могъщите сърца... Омразата облекчава, омразата създава справедливост, омразата облагородява!!!!!

Анонимен каза...

Той каза че не е искал да убива, а само да го насре в гащите.

Анонимен каза...

А НА СОПОЛА НААКАНИТЕ ГАЩИ ЩО НЕ СНИМАХТЕ БЕ МАНЕРКИ

Анонимен каза...

17.26 часа - като е искал да "го насре в гащите", както си се изразил, да му ги беше свалил и да се изходи самият той в тях...Какво размахва пистолет и се мъчи да възпроизведе три пъти изстрели, и като не стана, май той "насра гащите".

Публикуване на коментар