Брат на загинал миньор: В "Ораново" работят за 500 лева! Синът на собственика на мината харчи по 500 лири на ден в Лондон

неделя, 21 юли 2013 г.

Share this history on :

Загиналите миньори от мина „Ораново" са работили за 500 лева. Това разкри братът на единия от починалите в предаването на Карбовски по ТВ7. В продължение на четири часа управителят на мината не казвал на близките какво се случва. „Добре, че дойде кметът", казва братът на загиналия Христо Младенов.

Трупът на Христо бил сложен в моргата, но тя била заключена повече от три часа и близките не били пускани да го разпознаят. Те успели да влезнат „с връзки". Междувременно стана ясно, че синът на собственика на мината живее в Лондон и харчи до 500 лири на ден, пише "Пик".

3 коментара:

Анонимен каза...

Гадния ни манталитет/на завистници/ никога няма да се промени долни сме в душите си. Какво му трябва на работника да гледа в чуждото канче.Много ясно, че ще харчи по 500 лири на ден и неговия баща да беше милионер и той би харчил по същия начин обитака му с обитак. Заради такива зависливи и злобни хора държавата ни е на такъв хал.

Анонимен каза...

Evala 17.28 ti si brat mi ima mnogo zavistlivi pederazcheta i kurveta she gi ubiq !

Анонимен каза...

Абе, нали не искате комунизъм бе, защо тогава гледат в канчето на другия? При капитализма е така, работникът превива гръб за 500 лева, капиталистът харчи по толкова на час. Вие какво искате да получавате блага еднакво ли? Смешници такива! Съжалявам за смъртта на миньорите, дано и собственикът на мината понесе най-тежка отговорност за неспазване на законите, но няма как парите на едните да са съизмерими с тези на другите.

Публикуване на коментар