Слави Трифонов: Борисов е отрова!

събота, 20 юли 2013 г.

Share this history on :

Бойко Борисов е отрова, която отрови изключително много и без това отровената политическа система. Това казва известният ТВ-водещ и продуцент Слави Трифонов в обширно интервю пред в. "24 часа". Аз не знам дали Борисов осъзнава това. Може би се влияе и се вълнува от други неща. Егото му, кръвното му налягане, което е нормално, разбира се, присъствието му в публичното пространство. Да е Отряд 28 на негово лично разположение. Лъжата е част от неговото общуване с обществото. Но като казвам отрова, го казвам, защото начинът, по който той се интегрира в публичния живот, промени изцяло отношението и към политиката, и към публичните прояви, и към всичко останало, казва още Трифонов.

"Просто позволихме да се появи такъв човек и да промени целия политически и обществен живот. Сега покрай тези гафове, които направи това правителство, като че ли последствията за него отидоха на заден план и като че ли той ще мине метър, както в играта на бридж белот се казва, т.е., ще му се направи компромис. Вижте какво излезе покрай шефа на Камисията за конфликт на интереси. Там какво е писано ББ и ЦЦ - какво да атакуваме и кого да не атакуваме. Това е n-тият скандал. Няма друга личност в България от моя съзнателен живот и от това, което чета в историята, към която обществото да е било толкова компромисно. За една част от тези неща, които той направи, всеки друг политик би бил или вкаран в затвора, или низвергнат от политическия живот. Но на Бойко Борисов продължават цялото общество и медиите, включително, да му правят компромис след компромис", казва още Слави Трифонов.

Той разкрива, че по време на управлението на ГЕРБ е бил разследван от прокуратурата по инициатива на Атака. "Забележи - не от ГЕРБ , а от Атака - тогава те бяха партньори на Борисов. Те бяха заедно биз-бизе", казва още той и уточнява, че след близо година проверки нищо нередно не е открито.

Трифонов уточнява, че договорът му с бТВ изтича на 1 септември и в момента води преговори. "Аз още не съм подписал нов договор, а до 1 септември има само един месец Водим разговори", казва още известният водещ.

Според него адресатът на протестите трябва да бъде парламентът. Протестите трябва да бъдат насочени към смяна на Изборния закон. "Окей сваляме това правителство. Тук държа да вметна, че аз съм по-скоро доста десен по убеждения. Но какво показва социологията - че идват отново БСП, ДПС и ГЕРБ....и ще е пак същото. И това ще се случи буквално след 2-3 месеца. Тогава пак ли ще има протести срещу правителството, за да се повтори отново същото", казва още Слави Трифонов.

21 коментара:

Анонимен каза...

абе боклук, не ти даде пред ндк парцела, и веднага отрова. аз ли4но присъствах на срещата когато боико му каза. абе слави ти заради това място ли си ми бил приятел,.,. немога да ти дам нещо което не е на баща ми, то е на българския народ.

Анонимен каза...

северняшко дълго и нагло говедо.

Анонимен каза...

Много хора се отъждествяват с ББ и се чувстват лично засегнати от истините, казани за него.

ЧУРКИН каза...

ПЛЕШО,ЛАПАЙ НА БОЙКО ЧУРКАТА,ПЕДАЛ!

Анонимен каза...

Тоя хомо за нищо не става,само приказва глупости.Призовавам БТВ да НЕ му продължи договора.Предаването му развращава младите хора.Неговите чалга песни да се забранят!!!

Анонимен каза...


gradinkata, gradinkata kaji za gradinkata

Годжи каза...

Слави иска градинката,там ще се срещат всички педераси на столицата.

Анонимен каза...

ТОЗИ ТИП И НАГЪЛ ДЪЛГУЧ СИ ВЪОБРАЗИ ЧЕ Е ГОСПОД.пЪЛЕН И ДОЛЕН БОКЛУК АКО ЗНАЕ КОЛКО Е ПРОТИВЕН ВЕЧЕ НА ОБЩЕСТВОТО И НИКОЙ НЕ ГО ГЛЕДА

Анонимен каза...

Тъпите герберасти продължават на вярват на лъжит на великият си вожд Боко тиквата Първи. Слави може да не е цвете за мирисане, но н той беше начело на държавата през последните години, когато ни се е.а майката на всички, освен тези от ГЕРБ. Не Трифонов лъжеше и мажеше, не Трифонов разрешаваше полицейски произвол и т.н, и т.н. Колкото са ви промити мозъците, герберасти, че си затваряте очите за най-големият престъпник в държавата - Боко тиквата Първи. Измисли тази лъжа че Слави искам градинката и вие вярвате. Вярвайте му колкото искате, но повече ГЕРБ никога няма да видят власт.

Анонимен каза...

Slavi,ne znaq na kakvo se dalji omrazata ti kam bb,no nie malko ostanali Kardjalii/hristiani/ te umoliabame i ti kazvame-ne na vrajdebnostta,da na primirenieto???...

Анонимен каза...

Може и да си прав, но със сигурност ти не си антидота .......

Анонимен каза...

Слави!Борисов е отрова?.В кой магазин е тази отрова,за да купя на мишките в градинката да умрат.Купувам,купувам,но все не умират.Предполагам,че тази отрова на бб ще е силна!Бъди така добричък?

Анонимен каза...

Слави, нещо хубаво.Рамазан байрам ще празнуват в Лондон.Радват се,че ще работят по-малко.Защо ние живеещите в бг сме националисти,а живеещите и работещи наши български граждани в чужди държави не са...Отговорът очаквам от теб.Предварително се извинявам,че не съм по темата.

Анонимен каза...

В България няма народ, няма общество. Не може репортерът Димитър Анестев от БТВ да нарича онези протестиращи "общество" и автоматично да ме вкарва в тази сган. БТВ служи на ББ, манипулира зрителите. Вече не я уважавам. Слави, не се мъчи да отваряш очите на "народа", на него му се спи и му харесва да е мачкан.Не можеш да освободиш тези, които постоянно си повтарят и си напомнят и им харесва: "били сме роби, роби, роби, роби, роби.........и това ни е удобно".

Анонимен каза...

Проблема на България е в липсата на ЛУДНИЦИ. Ако имахме лудници, нито ББ, нито платените, дрогирани и т.п. откачалки щяха да замърсяват улиците на прекрасната ни Родина.

Анонимен каза...

Нека който и да е от протестиращите пред Парламента снощи да си отговори какво той би направил ако е на власт - но не му достига нещото като умствен багаж.И онова жалко артистче от "Под прикритие" Ивайло не знам кой си излязъл да си прави реклама, понеже му умряла циганката ....Жалко е родители да влачат децата си, повечето невръстни, на протестите срещу двойно заплащане- ако това е обществата на България ......

Анонимен каза...

Slavi,tazi vecher 6e spq spokoino.Mnogo mi haresa predavaneto,nai be4e trimata ti gosti,strahotni bqha.Mladite 6e promeniat sveta i zatova iskame majoritarni izbori."Ostavka" sega i vednaga!!!

Анонимен каза...

Слави не слушай коментарите на тъпите герберасти,те са повечето на държавна хранилка щото са некадърни педали.Къде бяха тези нещастници през трудните 90те години за да разберат какво е борба с тиранията и тъпата милиционерска простотия.ББ е типичен представител на мутренския преход,който познаваме много добре.То не беше рекет,застраховки,изнудване и други гадости за бизнеса.Давай напред Слави и хич да ни ти пука от мненията на плужаците!!!

Анонимен каза...

До 22.11 ч от 20 07 2013 г.
Господин ли си, госпожа ли си престанете с обидите си.
Гледам предаването всяка вечер нищо лошо не съм видяла в това шоу. Слави колкото е дълъг и толкова е умен. Какво искате, хем се смеем, хем чуваме истински случаи.
Да ви кажа има една такава приказка в нашите райони "напредваш удрят по главата, оставаш назад удрят те по задника".
Слави само напред екипа ти е супер харесвам предаването.
Поздрави от Кърджали!

Анонимен каза...

Трифонов Трифонов ти си и ще си останеш едно голямо лай.о!

Анонимен каза...

далгу4 ти си брьнка от сценарият на ДС и доган

Публикуване на коментар