На назначения за милионер Домусчиев му „поникнаха криле“!? Щял да мести инвестициите си от България

четвъртък, 8 август 2013 г.

Share this history on :
Собственикът на „Лудогорец" Кирил Домусчиев вероятно е някой от назначените милионери в България. Поне така се държи.
Няма какво да коментираме отбора му, в чийто гръбнак българите са малцинство, а за играч от Разград и дума не може да става. Но си струва да отбележим как днес се обезцениха словата домусчиеви и как като крошета върху му се стовари едно единствено читателско мнение. Вероятно на човек, който видимо надделява над общата култура домусчиева.
"Не може в сезон, когато има мачове от евротурнирите, стадионът да бъде отдаден под наем за 10 дни за някакъв концерт. Ние трябва да заявим стадиона, на който ще играем плейофа, и сега правим проучвания дали да не изберем, ако се наложи, Гърция или Румъния. Ако това стане, ще преместя инвестициите си в друга държава", с тези думи собственикът на "Лудогорец" заплаши с оттеглянето на инвестициите си от България, ако отборът му не бъде допуснат да играе мача реванш от плейофите за влизане в Шампионската лига на националния стадион "Васил Левски". Датите са 20-21 август за първите срещи и 27-28 - за реваншите. Евентуалният проблем идва от факта, че още преди близо година е подписан договор за концерт на Роджър Уотърс на 30 август, за който трябва повече време за изграждане на сцената.
Вижте какво му отговори един читатели във форума на „Сега":
„Тоя гелосан каун има ли представа за какъв грандиозен спектакъл става дума?
Допреди година (айде 2) никой не знаеше селското му отборче!
Баси простотията! Ако отложат концерта, най-вероятно Роджър Уотърс ще си прибере техниката и ще заобикаля бантустана от 1000 километра!".
Читателското може и да звучи малко просташко, но онзи другия, ако беше истински бизнесмен, щеше тихо да отчете, че в случая има договор, който във всяка демократична държава, в която има върховенство на закона, следва да се спазва
И още нещо. Тази вечер "Щутгарт" игра мача си от евротурнирите с "Ботев" Пловдив не на своя стадион, а на чужд, защото... у дома имаше концерт и предварителен договор. Домусчиевите съветници може да се поинтересуват кои са собствениците на германския футболен град и да кажат на чорбаджията си "Шефе, онези в сравнение с теб са от друга галактика, но си траят".

0 коментара:

Публикуване на коментар