Мъже захвърлят бански и се пекат голи до Евин плаж, стряскат жени и деца

четвъртък, 8 август 2013 г.

Share this history on :

Отвратителна гледка се наблюдава всеки ден на около 200 метра от Евиния плаж в Бургас. Нагли мъже са решили, че това е тяхна територия и размятат прелести по цялата ивици, та чак до Солниците. Никъде няма табела, че плажът е Адамов. Няма ограждение, няма нищо. Семейства с деца седят под чадърите и в това време се изсипват голите мъже. Някои са сами, разстилат хавлии и се разкрачват за ужас на децата. Други се разхождат наперено и подръпват мъжките си атрибути, а останалите посетители не знаят накъде да гледат. Нудистите влизат голи в морето, след което нарочно лягат до някоя компания с ученички и се наслаждават на смутените им лица. Други се приближават до жени на възраст.

Следобед пристигат голишарчета с обратна ориентация. Те подтичват голи напред - назад, а самците ги оглеждат и си избират някой, след което се отдават на ласки и опипване на пясъка до храстите.

Семействата бързо събират хавлиите, децата зяпат изумени, а гейовете препуска гордо по плажа. И това на не повече от 400 метра от охраняемата зона.

9 коментара:

Анонимен каза...

Смърт на гейовщината

vivian-ivanova каза...

Затова е простотия бе спори... не да си отдавна в минало... Не с морето мразят

Анонимен каза...

Ами нали сме демокрация вече!
Обикновените и нормални хора ще бъдат подлагани точно на такива гледки и такова нагло поведение от подобни извратеняци!

Анонимен каза...

Apri nas v TURTSİYA nyama takiva izvraşteniya po plajovete!!! E tova vse pak e İSLYAMSKA STRANA!!

МИТРОНА каза...

10:00 ПО ПЛАЖОВЕТЕ МОЖЕ И ДА НЯМА ,А В ОСТАНАЛАТА ЧАСТ? ДАЛЕ , И ПРИ ВАС Е ПЪЛНО С ПЕДАЛИ И ТО МНОГО ПОВЕЧЕ. А ТВА ЗА " ИСЛЯМСКАТА"
СТРАНА ,ПЛАЧЕТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ЗА 24 ЧАСА АТТАТЮРК ,ДА ПОИЗЧИСТИ БОКЛУКА МИСЛЕЩ КАТО ТЕБ. ВСЪЩНОСТ ПО ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ ДА СЕ ВЪРНЕТЕ НАЗАД КЪМ АРАБСКАТА АЗБУКА И ШЕРИАТА,ЦИГАНИ!

Анонимен каза...

vijte gi i v 4ernomorec i tam e sashtoto

Unknown каза...

Ми то пълно с воаьори, които снимат жени, също така и мъжете восят жените си на плаж, за да изпълнят мечтите си, а не само да ги гледат онлайн в ютуб и хамстер

Unknown каза...

Ми то пълно с воаьори, които снимат жени, също така и мъжете восят жените си на плаж, за да изпълнят мечтите си, а не само да ги гледат онлайн в ютуб и хамстер

Unknown каза...

Ми то пълно с воаьори, които снимат жени, също така и мъжете водят жените си на плаж, за да изпълнят мечтите си, а не само да ги гледат онлайн в ютуб и хамстер

Публикуване на коментар