Сидеров отвръща на удара, ще съди бизнесмена Андрей Бъчваров за клевета

сряда, 7 май 2014 г.

Share this history on :
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще съди за 100 000 лева бизнесмена Андрей Бъчваров. Това съобщиха от пресцентъра на националистите, като уточняват, че делото ще бъде заведено "в отговор на поредната клеветническа атака".
По-малко от 3 седмици преди евроизборите Бъчваров публикува на стената си в социалната мрежа "Фейсбук" разказ от първо лице. В него той обяснява, че Сидеров му е посегнал в елитно софийско заведение, защото отказал да гласува за "Атака".
Самият политик запази мълчание по твърденията. Днес той се завърна от посещение в Сърбия, но не се появи в парламента, където и без това не бе събран кворум. Така разпространеното от пресцентъра на "Атака" писмо се явява единствен засега коментар на Волен Сидеров по обвиненията на Бъчваров.

Ето го и писмото от "Атака" в автентичния му вид:

ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ СЪДИ ЗА 100 000 ЛВ. ЗА КЛЕВЕТА АНДРЕЙ БЪЧВАРОВ
В отговор на поредната клеветническа атака срещу Волен Сидеров, лидерът на АТАКА заявява, че ще съди Андрей Бъчваров за клевета, за която искът ще е на стойност 100 000 лв. Сумата от спечеленото дело ще бъде дарена на нуждаещи се хора, църкви, манастири. 

0 коментара:

Публикуване на коментар