Бареков призова: Включете се в блокадата на границата с Турция

вторник, 16 септември 2014 г.

Share this history on :
"Само заедно срещу можем да спасим съдбата на България", каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.
"Обръщам се към всички български партии, които изпитваха страх да се присъединят към коалицията Анти-ДПС и ги призовавам сега да се включат в блокадата на границата с Турция между 1-ви и 6-ти октомври, с която да спрем туристическите пътувания за Байрама да решават изборите", продължи Бареков.
В офисите на "България без цензура" в Хасково, София, Пловдив и Стара Загора започва записване на доброволци за акцията от цялата страна, които ще бъдат разпределени на дежурства и смени.
"Напомням, че първи предложихме да не се допуска отварянето на изборни секции в Турция, като мярка за ограничаването на вота на българските паспорти и недопускането на ДПС до властта. Обръщам се към лидерите на Патриотичния фронт да не се страхуват от ДПС и да призоват членовете си да участват в предстоящата блокада за спасението на България. ДПС не е толкова страшно, когато българите си подадем ръка и застанем заедно срещу изборните манипулации и по този начин спасим съдбата на най-бедната държава в Европейския съюз.", подчерта лидерът на "България без цензура".

7 коментара:

Анонимен каза...

Как така ще забранят на хората да минат
тоя дане е терорист

Болен Бареков каза...

ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ВСИЧКИ ТУРЦИ ДА ГЛАСУВАТ!

Цветан Василев каза...


Идвам, минавай от другата страна на границата!

Анонимен каза...

Османлийски токат искашли а?

Анонимен каза...

А бе педал смотан да не се гласува и в западна европа и америка простак загубен

Анонимен каза...

болен мозък

Анонимен каза...

Този глупак и простак е ВОЛЕН-2.Всяко негово решение е съгласувана с ДПС.Иска ,чрез анти ДПС ,както Волен прави ,да излъже българите -патриоти и националисти .

Публикуване на коментар