Хороскопът

сряда, 14 януари 2015 г.

Share this history on :
Хороскоп за 14.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Денят пренарежда пъзела от ангажименти, води ви към непозната среда и посока. Не се страхувайте да направите реформите и да обърнете гръб на миналото. Сексуалната ви енергия се пробужда и независимо на каква възраст сте поглеждате света с други очи. Използвайте активно този ден за укрепване на връзките си и за създаване на нови. Сега е моментът да се заемете и с лечението, което все отлагате, за да не придобие хроничен характер. Срещите и връзките ви карат да обърнете повече внимание на себе си.   
Телец
21 април – 20 май
Плановете ви се преобръщат, странични хора и влияния се намесват в ангажиментите, които предварително сте поели, без да се съобразите с желанието или свободното време на хората, от които зависите. Ще се наложи да пренареждате програмата си, да се отказвате от едно за сметка на друго и да харчите пари за непредвидени неща, които в последния момент ще се окажат ненужни. Трудно ще задържите статуквото. Сигур­ността ви се изплъзва, а заедно с нея и една подкрепа или едно приятелство, на което държите.
Близнаци
21 май – 21 юни
Навлизате в период на ре­­форми, които ще се окажат доста болезнени, защото дос­­та от сроковете и предложенията сте пропуснали. Неща, на които не сте обръщали внимание във времето, сега ви се стоварват на главата и ви теглят в странични посоки. Ще получите неочаквано вдъхновение и подкрепа в избора. Ще разберете накъде да вървите, кой е печелившият избор и идея. В един болестен план опитайте с билки и отвари, преди да посегнете към по-силните медикаменти. И в житейски план дайте предимство на традиционното.
Рак
22 юни – 21 юли
Предстоят два силни и успешни дни за вас. Днес с лекота ще се преборите със страховете, с нежеланието да се променя статуквото, дори и то да пречи на работата и личния ви живот. Оставете интуицията да ви води. Нещо таено в годините изплува на повърхността и ви кара да промените избора си и начина си на живот. Искаме или не, но старото се руши и постепенно напуска живота ни. Не се дръжте като удавник за сламката, която се огъва, ако наоколо виждате спасителния кораб на новите връзки и предложения за работа.
Лъв
22 юли – 22 август
Тежък ден за родените до 1 август. Ще се наложи да взимате болезнени решения, да се разделяте с близки на сърцето ви неща и хора и да предприемате действия, срещи и пътувания, които не смятате за свой приоритет. Една стара връзка и работа ще остане в миналото. Сексуалната ви енергия бележи пик. Много трудно ще удържите напора на страстта, а това ще ви направи раними и лесно провокируеми. Не правете аборти днес и утре, не бързайте да отхвърляте старите партньорства и подложете на проверка новите.
Дева
23 август – 22 септември
И докато другите се оплакват от липси и раздели, при вас този ден носи възможности за нова работа, за срещи и делови предложения, които в бъдеще може да ви срещнат и с любовта. Започнете с реформите, с нещата, които просто не търпят отлагане и трябва да се направят, за да освободят място за новото, което идва в живота ви. Пътувайте, ако естеството на проблема ви го изисква. Не се съобразявайте с тези, които вечно мрънкат и натякват, без да са направили и един опит за излизане от положението.
Везни
23 септември – 22 октомври
Не е ден за балансирана политика, за продължаване с изчакването и с надеждата, че другите ще направят това, което ни е трудно и от което се притесняваме. Стегнете се и направете първата крачка, която ще ви осигури повече възможности и достъп до важни за вас места, хора и дейности. Огромна преобразуваща и възраждаща сила се крие в този ден. Ако премахнете поне една преграда, другите лесно ще се дадат. Само който не опита, той няма да се похвали с победа. Укрепвайте здравето си, разходете се в парка.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Навлизащата във вашия знак Луна отприщва сексуалната ви активност, дава възможност да направите крачката, която в миналото сте си забранили или пренебрегнали. Бъдете особено внимателни, защото след днешните изневери и действия, няма вече връщане назад. Ден, в който съзнателно или не, но правим реформи и реорганизираме начина си на живот така както го искаме и разбираме. При вас започва един лечебен период, който до няколко дни ще ви извади от нерешителността, болестта и летаргията.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Независимо колко ви е паднал гардът или сте разочаровани и притеснени, днешният ден ще ви зарадва с предложения и покани, със съобщения и информации, които ще ви обнадеждят и помогнат да направите важна крачка напред, към нова връзка, дейност или работа. Ден с регенерираща сила. Задвижва се сложен механизъм от връзки и действия, които до няколко дни може да издигнат вашата кандидатура на престижни позиции. Не се отказвайте от нищо, което съдбата ви предлага. Рек­ламирайте се, предложете услугите си.
Козирог
22 декември – 20 януари
Многовариантен ден, с шансове, които не са за пренебрегване и възможности, които трябва бързо да се реализират. С лекота може да се освободите от минали неприятности и връзки, които са ви дотежали. Нека тези, които не са държали достатъчно на вас, разберат какво може да загубят. Все още вратите на миналото не са затворени, но в момента бъдещето ви поднася много по благоприятни варианти. Пътувайте, организирайте срещи и посещения, идете и непоканени в местата на личния си интерес.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Родените в първата декада са изправени пред непреодолими прегради, пред стената на неразбирането и назачитането и пред вероятността да останат сами или да загубят важни за тях позиции. В този ден всеки ще получи лично откровение за пътя напред. Може да откриете правилния избор и посока, да срещнете човека способен да ви подкрепи, приюти и насочи към точния и навременен избор. Оглеждайте се, съдбата ви изпраща изпитания, за да ви откъсне от вредното и губещото за вас.
Риби
20 февруари – 20 март
И при вас днес бентът на ограниченията се къса, степените ви на свобода стават повече и поне един важен ангажимент и връзка ще се реализират. Ще получите неочаквано вдъхновение накъде да вървите, какво трябва да промените и организирате по нов начин, за да тръгне животът и работата ви в една перспективна посока. Сек­суалната ви енергия достига високи нива. И насън може да видите човека, който ви подхожда, привлича и цени. Използвайте активно този ден за укрепване на здравето и отношенията си с околните.

0 коментара:

Публикуване на коментар