Хороскопът

понеделник, 17 март 2014 г.

Share this history on :
Хороскоп за 17.03.2014

Овен
21 март – 20 април
Днес и утре Луната задвижва тежкия кръст включващ Овена и другите кардинални знаци. Бъдете внимателни. Не си превишавайте правата и пълномощията независимо кой какво иска от вас. Денят изисква равнопоставеност на всички нива. Не се опитвайте да вземете всичко за себе си, да изпъкнете на фона на някой друг, който също като вас се е постарал. Не са изключени проблеми с документи и общи средства. Трудно ще спечелите дело или нещата ще се отложат във времето. Вероятни са здравословни проблеми.

Телец
21 април – 20 май
Не си нарушавайте комфорта и този на другите. Не започвайте веднага с претенциите. Постарайте се да огледате безпристрастно и обективно ситуацията и обстановката на работното място. Не давайте никому предимство и не започвайте нова инициатива, преди да сте обсъдили нещата с тези, от които зависите. Служебната амбиция не носи положителни резултати. Скан­далите са противопоказани и разболяват. В спокойна обстановка ще постигнете повече. Днес мръсотията лесно излиза, заемете се с разчистващи процедури.

Близнаци
21 май – 21 юни
Днешният ден ви носи предимства, спокойствие и любов, ако се погрижите и ги осигурите на другия до вас. Не поемайте цялата отговорност и цялата възложена работа. Раз­делете с колегите както поставените задачи, така и парите. Ще спечелите и от конфликтите в лагера на конкуренцията и ще организирате изпреварващи инициативи. Добре е да се пътува, да се участва в конкурси, в търгове и продажба на животни. Кръвта се обновява, мислите тръгват в нова посока, която може да се окаже този път наистина печелившата.

Рак
22 юни – 21 юли
Тежък ден, ще се наложи да се примирите, да отстъпите, да предадете щафетата на по-силните, младите, можещите и знаещите или на тези, които напират да се изявят. Вероятно е да имате проблеми с документи, обща работа и обща отговорност. Денят изисква равнопоставеност, но за вас това трудно ще се получи. Който умишлено отива в крайности, няма да се радва на успехи и постижения. Днес крясъците разболяват, а скандалите ще разделят за дълго умове и сърца. Вероятни са здравословни проблеми.

Лъв
22 юли – 22 август
Чист, светъл и спокоен ден. Не си нарушавайте комфорта с необмислени и прибързани действия. Оставете колеги, шефове и конкуренти да направят своя ход, да определят правилата на играта или поне да я започнат със свои средства. Спазвайте обещания и предписания. Ще има опити да ви извадят от равновесие, но това трудно ще се получи. От днес Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Ще се отворят възможности за самостоятелен и творчески бизнес. Сексът не е на ниво. Препоръчва се въздържание.

Дева
23 август – 22 септември
Не приемайте в днешния ден водачески функции. Не е изключено някой да ви използва като жертвен агнец и да провери чрез вашата намеса и участие как стоят нещата в работата и позицията, която го интересува. Основното изискване е да не се нарушават примирия и обещания, да се дават предимства и на двете страни в спорове и конфликти. Не си нарушавайте спокойствието, заради чужда грешка и чужда вина. Днес третият и в любовта ще бъде не само излишен, но и ощетен. Ден за разчистване на терени и отношения.

Везни
23 септември – 22 октомври
Един от най-тежките ви дни за месеца. Спазвайте правилата и не излизайте от рамките на добрия тон. Може да се очакват провокации, целящи да ви предизвикат към действие и участие в чужда игра. Вадят се компромати, търсят се слабите ви места и думите ви се изопачават. Не влизайте в словесни битки и не се оправдавайте. Неблагоприятен ден за сключване на договори и брак, за търсене на спонсорства и протекции. Намалете темпото и претенциите, търсете начин за помирение с хората, които обичате и цените.

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Първият ден от третата фаза на Луната е отбелязан с равнопоставеност между доброто и злото. В такъв момент не бива да се намесвате в чужди битки. Намалете изискванията към себе си и към другите и водете една балансирана политика. Натоварете се физически в градината или във фитнеса. Всичко, което се налага да вършите, трябва да става по установения ред, спокойно и без бързане. До края на деня постигате напредък в съвместни дейности и инициативи. Не яжте риба и не убивайте птици. Сънищата ви ще се сбъднат.

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Смирете изискванията и негодуванието. Днес в лоша позиция е този, който тръгва с рогата напред, който не се съобразява с изискванията на момента и води една крайна и изискваща политика. Не влизайте в скандали, опитайте да се разберете с добро или от­­минете с мълчание провокациите по пътя си. На спокойствие и в тишина ще ви хрумнат спасителни идеи, ще довършите успешно работната си програма и ще се радвате на взаимност. Преди да влезете в конфликт, проверете по друг канал как стоят в действителност нещата.

Козирог
22 декември – 20 януари
Един от рисковите ви дни за месеца. В най-трудна позиция са родените в първата декада. Стойте мирни, не провокирате добрите намерения на околните. Може да очаквате и провокации от страна на големите си конкуренти и врагове. Пазете си документацията, не тръгвайте неподготвени с нападки и обвинения. Всичко да се прави с голямо внимание и старание, да не се влиза в предопределени битки и да не се води настъпателна политика. Днес крайностите се обират, реката от възможности е силна в средата.

Водолей
21 януари – 19 февруари
Може да ви се падне ролята на балансьор и съдник в отношенията на другите. Първото е за предпочитане, а второто може да ви скара и с най-добрите приятели. Не се опитвайте да влизате неподготвени в лагера на конкуренцията. Работете на свой терен и със свои средства. Изпълнете поръчки и обещания, без да давате непоискани съвети. Денят е отбелязан с равновесие и хармония между астралното и физическото тяло. Заемете се с тихи и приятни неща. Досегът със земята лекува.  Търсете хармония с природата и хората наоколо.

Риби
20 февруари – 20 март
Ден на проучвателни действия в тила на конкуренцията. Планетата на бизнеса, контактите и комуникациите Меркурий навлиза във вашия знак. Направете инвентаризация на сили, средства и ресурси. Днешният ден изисква стабилна самоподготовка и преоценка, за да може още утре да се хвърлите в реката от възможности и да си опитате късмета в работа и дейност, на която ще разчитате в бъдеще. Ден за опипване на почвата в партньорските отношения. Не поставяйте ултиматуми, а търсете взаимност и разбиране.

0 коментара:

Публикуване на коментар