Пияна наръга приятеля си с игла за низане на тютюн

петък, 15 август 2014 г.

Share this history on :
Пияна жена се опита да убие приятеля си с игла за низане на тютюн. След като нападението се провалило, тя решила да драсне клечката на складирани сено и слама. Сигнал за нападението на агресивната си половинка, която забива иглата за низане на тютюн в крака му, подава в МВР 39-годишен жител на хасковското село Горно Сираково.

Двамата живеят на семейни начала, но се карат често, защото жената обича си да пийва. При поредния скандал между двамата пияната жена забива дългата игла в крака му и се скрива в плевнята. Не след дълго от помещението започват да излизат дълги кълба дим и пламъци. Когато пристигат пожарникарите виждат, че по дрехите на все още неизтрезнялата жена има полепнали слама и сено, което подсказало, че тя има връзка с пожара. 

Жената е арестувана за 24 часа, а при разпита твърди, че не си спомня нищо. Пламъците са унищожили 100 бали слама, над 100 низи сух тютюн, машина за рязане на сламата и около 150 кв. метра покривна конструкция от интернит. По случая е образувана преписка, подробностите се изясняват.

0 коментара:

Публикуване на коментар